Obnoviť stránku

BeoPlay H2 Deep Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H2 Deep Red

Povestný zvuk firmy Bang & Olufsen

H2 sú stvorené pre mestský život a ľudí, ktorí sa chcú jasne definovať. Ako hudobne, tak charakterovo. Farebné variánty dovoľujú perfektné zladenie s vašou osobnosťou a štýlom. Starostlivo vyberané, prvotriedne materiály sa rovnajú čistému pôžitku z hudby.

Bang & Olufsen BeoPlay H2

Deep Red

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné materiály a konštrukcia
  • Bohatý a presný zvuk
  • Farby pre váš osobitý štýl
  • Tenký modul pre ovládanie hlasitosti
  • Integrovaný mikrofón

Široký rozsah

40 mm neodymový zvukový menič Bang&Olufsen so špeciálnou basovou membránou je navrhnutý tak, aby priniesol bohatý zvuk s nekompromisnou jasnosťou a širokým kmitočtovým rozsahom.

Široký rozsah

BeoPlay

Dynamická značka B&O PLAY bola uvedená na trh v januári 2012 a je odnožou 90 rokov fungujúcej dánskej značky luxusnej audiovizuálnej elektroniky Bang&Olufsen. Zameraná je na digitálne technológie a dobre si tak rozumejú s inteligentnými telefónmi, tabletmi a podobnými zariadeniami. Samozrejmosťou výrobkov sú naozaj excelentné zvukové aj obrazové zážitky a neprehliadnuteľný dizajn. A tak nie je divu, že má B&O PLAY úspech nielen u zákazníkov, ale aj u odborných porôt mnohých súťaží.

Charakter tvořený detaily

Charakter tvorený detailami

Nasaďte si slúchadlá rovnako ako oblečenie - farebné prvky z hrubej textílie doplnia váš outfit. Mušle sú pokryté pravou, jemnou jahňacou kožou, ktorá pohodlne zakryje vaše uši.

Ľahké a pohodlné

Vďaka kostre z odľahčených kompozitov sú slúchadlá nečakane ľahké, 155 gramov na svojej hlave ľahko prestanete vnímať. Na kábli je umiestnený tenký modul ovládania so zabudovaným mikrofónom.

Lehké a pohodlné
Kód:  BEO012d
Produktové číslo:  1642306
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17