Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bang & Olufsen BeoPlay A9 Black

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bang & Olufsen BeoPlay A9 Black

V okruhu skúsených používateľov špičkových audio zariadení sa pravdepodobne nájde len málo z tých, ktorí doteraz nepočuli o firme Bang & Olufsen, ktorých produkty môžeme často nachádzať aj vo výbave luxusných notebookov. A táto dlhoročná skúsenosť sa musela nutne premietnuť aj do ďalších sfér pôsobnosti firmy. Preto predstavuje ďalší produkt, určený pre náročných - BeoPlay A9 - moderný bezdrôtový reproduktor s nevšedným tanierovým dizajnom, zvýšenou konektivitou a najmodernejšími technológiami.

Estetický skvost

Od dánskeho dizajnéra Oivinda Alexandera Slaatto prichádza skutočne netradične poňatý reproduktor, ktorý vyzerá ako futuristický kus nábytku. Tanierovitá konštrukcia iste upúta každú vašu návštevu, navyše zariadenie je vyrobené z opatrne vybraných materiálov, takže má punc luxusu. Zaujímavosťou je aj práca s jeho umiestnením - možno ho ponechať na jeho troch nôžkach a umiestniť kdekoľvek na zem, či ho s pomocou stojanu pripevniť napríklad na stenu. Možno ho aj prenášať s pomocou hlbokého madla. Reproduktor nie je ani príliš ťažký - váži len 15 kíl. Adaptívne zariadenie sa neskôr prispôsobí, takže či už bude stáť, či visieť, bude vždy prehrávať hudbu v tej najlepšej možnej kvalite - presne podľa filozofie firmy Bang & Olufsen.

Jednoducho pridajte muziku

Neopozeraný, moderný vzhľad však nie je jediná devíza, ktorou sa môže tento krásavec pýšiť. BeoPlay A9 je hudobný systém, ktorý je stvorený na rýchle prepojenie s vašimi existujúcimi zariadeniami. Okrem bezdrôtového štandardu bluetooth verzie 4.0 zvládne aj pripojenie cez Apple AirPlay pre neobmedzený streaming z vášho Apple zariadenia, a dokonca aj DLNA. Ak teda máte ďalšie DLNA kompatibilné zariadenia v domácej sieti, nič vám nebráni zariadenia spárovať a začať prenášať vašu muziku priamo do tohto úchvatného reproduktora. A ak máte radšej káble, iste poteší prítomnosť USB portu pre Apple iPod, iPhone, či iPad a vstup Line-in. Samozrejmosťou je podpora streamingových služieb Spotify, Deezer a TuneIn.

Ovládajte zariadenie dotykom

Ovládajte svoju hudbu ako nikdy predtým. Zariadenie je vybavené snímačom pohybu, takže ak chcete zvýšiť, či znížiť hlasitosť, jednoducho prejdite rukou nad hornou stranou zariadenia a prispôsobte si ju. Nechajte ruku pár sekúnd nad zariadením a stlmte zvuk úplne. Ťuknite na pravú stranu na prehratie ďalšej skladby a na ľavú pre opakovanie tej predchádzajúcej. Neuveriteľne šikovný systém pre ovládanie vašej sústavy z rúk a hláv tých najlepších odborníkov.

Poriadna porcia basov

BeoPlay A9 bol stvorený pre basy, takže vás iste neprekvapí prítomnosť bassreflexu na zadnej strane prístroja. Spoločne s výborným výkonom pätica zosilňovačov triedy D sa reproduktor postará, aby aj väčšie miestnosti boli dokonale ozvučené, zatiaľ čo vy si budete užívať čistého a kvalitného basového prednesu, ktorý však nebude vyčnievať nad zvyškom rozsahu hudobnej produkcie.

Kľúčové vlastnosti

  • Netradičný, moderný tanierovitý dizajn
  • Vysoký výkon 480 W
  • Bezdrôtový streaming médií cez Bluetooth 4.0, DLNA, či Apple AirPlay
  • USB port pre Apple zariadenie
  • Podpora streamingových služieb Spotify, Deezer a TuneIn
  • Bohaté basy, vyvážené výšky a stredy
  • Ovládanie zariadení pomocou gest

Parametre a špecifikácie:

Výkon zosilňovača (RMS):
1 × 160 W Class D pre basy
2 × 80 W Class D pre stredy
2 × 80 W Class D pre výšky

Reproduktory:
1 × 8" woofer
2 × 3" stredotónový reproduktor
2 × 3" výškový tweeter

Efektívny frekvenčný rozsah:
33,1-25 000 Hz

Pripojenie:
Bluetooth 4.0
DLNA pre bezdrôtový streaming
1 × USB pre iPod / iPhone / iPad
1 × Line-In 3,5 mm na pripojenie MP3 prehrávačov
1 × Ethernet

Spotreba:
Typická: 23 ??W
Stand-by: 0,5 W

Prevedenie:
Rozmery (H x V x Š): 415 × 908 × 701 mm
Rozmery na stene (Š x H): 701 × 213 mm
Hmotnosť: 15 kg (vrátane stojanu) / 14,2 kg (bez stojanu)

Kód:  BEO002b
Produktové číslo:  1200218
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02