Obnoviť stránku

BANANA Pi M2

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BANANA Pi M2

Uvažovali ste nad zaobstaraním počítača, ale nechcete zbytočne vyhadzovať peniaze oknom? V tom prípade je tu pre vás produkt, ktorý za minimum vynaložených nákladov bude zvládať všetky základné úkony, ktoré od PC očakávate. Tam, kde sa vďaka absencii skrine ušetrilo bolo možné tento miniatúrny počítač veľkosti kreditnej karty dovybaviť tak, aby ste ho mohli používať až s prekvapivo širokým záberom.

Rovnako ako predchodca BANANA Pi, je táto M2 opensource hardvérom založeným na platforme ARM. Podporuje teda veľkú škálu operačných systémov založených na Linuxe a Androide a vďaka svojmu potenciálu sa stáva vhodným kandidátom na využitie ako malý server, lacný počítač alebo ho možno využiť aj ako video herný emulátor. Dvojjadrový procesor bol u tohto mladšieho nástupcu nahradený štvorjadrovým procesorom ARM Cortex-A7, ktorému sekunduje 1 GB operačnej pamäte.

Vlastnosti:

  • nízke prevádzkové náklady
  • malý rozmermi, so širokým využitím
  • port pre MicroSD kartu s podporou do 64 GB
  • dostatočné množstvo USB 2.0 portov
  • štvorjadrový procesor ARM Cortex-A7
  • WiFi

Veľké množstvo výstupov

Mini počítač BANANA Pi M2 disponuje štvoricou USB 2.0 portov a jedným microUSB OTG portom. Na internet sa pripojíte cez LAN a úložisko počítača je riešené SD kartou (až 64 GB), ktorú ľahko zasuniete do SD slotu. Nechýba ani klasický 3,5 mm jack a kompozitný výstup. Obrazovku s veľkým rozlíšením pripojíte cez HDMI port a môžete tak sledovať FullHD videá alebo hrať hry.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Farba a vyhotovenie

Farba Modrá

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 1 GB
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 4 ×

Skrinka

Šírka 92 mm
Hĺbka 60 mm
Hmotnosť 0,05 kg
Kód:  BA101d
Produktové číslo:  bananaPi-M2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06