Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Automatické kávovary Krups

Automatické kávovary KRUPS

Automatické kávovary KRUPS

Doprajte si každý deň radosť z tej najlepšej kávy. Stačí len nasypať pražené zrnká a plne automatické kávovary KRUPS sa postarajú o všetko ostatné. Quattro Force, patentovaný systém prémiových kávovarov KRUPS, namelie zrnká na vybraný stupeň hrubosti. Precízne ich natlačí a uvarí lahodnú kávu. Nakoniec sa kávovar sám automaticky vyčistí. Vybrané prémiové kávovary KRUPS sa môžu pochváliť certifikátom hygienickosti a kvality od spoločnosti TÜV Rheinland, ktorá patrí medzi najdôveryhodnejšie spoločnosti v odbore testovania na svete.

Automatické kávovary KRUPS Quatrro Force

Quatrro Force sa kompletne postará o prípravu kávy

Zvolíte svoj obľúbený nápoj, nastavíte si hrubosť mletia na špeciálnom Active Speed mlynčeku a zvyšok za vás urobí váš najlepší domáci barista. Quatrro Force zaistí presné dávkovanie a vyladený uzavretý systém sparovacej jednotky sa postará o prípravu dokonalej kávy. Režim Auto Clean potom precízne vyčistí kávovar za vás, aby ste mali viac času na to, čo robíte naozaj radi.

    Automatické kávovary KRUPS prešli náročnými testami kvality

    Značka KRUPS najnovšie spolupracuje so spoločnosťou TÜV Rheinland. Pre automatické kávovary KRUPS vykonala spoločnosť náročné testy životnosti, odolnosti a kvality, a to aj pre jednotlivé komponenty. Prísne testy posudzujú hygienickosť kávovarov a kvalitu čistiacich postupov v dlhodobom horizonte aj po mnohých cykloch čistenia. Výsledkom tejto spolupráce je prestížny certifikát hygienickosti a kvality TÜV Rheinland pre kávovary KRUPS Evidencia EA89 a KRUPS Intuition Preference EA872, EA873 a Intuition Preference+ EA875.

    Automatické kávovary KRUPS TÜV Rheinland
      Automatické kávovary KRUPS Quatrro Force

      Náhradný kávovar zadarmo počas opravy

      KRUPS ponúka nadštandardný servis VIP s názvom KRUPS sa postará. Na webe a zákazníckej linke vám poradia s nastavením, obsluhou a údržbou kávovaru. Pokiaľ by bolo potrebné kávovar opraviť, tak vám navyše počas záručnej opravy zadarmo požičia náhradný kávovar. Viac informácií tu.

        Spresniť parametre
        26 položiek

        Na vašom súkromí nám záleží

        My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

        Viac informácií
        Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
        P-DC1-WEB04