Obnoviť stránku

Automatické kávovary De'Longhi

Delonghi kávovar eletta explore

Inovatívne a dizajnové automatické kávovary De'Longhi

Dostane vás na nohy iba čerstvo uvarená káva? Pozvite domov talianskeho majstra kávy De'Longhi. Na stlačenie jedného tlačidla pripraví lahodné espresso, našľahané cappuccino aj jemné latte macchiato. Spojenie inovatívnej technológie a elegantného talianskeho dizajnu radí automatické kávovary De'Longhi na špičku svojho oboru.

Kávovar delonghi ecam

Prečo vybrať automatický kávovar De'Longhi?

Pokiaľ si zakladáte na čerstvo namletej káve, automatický kávovar De'Longhi je spoľahlivým prístrojom, ktorého prednosťami sú okrem iného jednoduché ovládanie, rýchla a všestranná príprava rozličných druhov káv (horúcich, ľadových aj cold brew) a maximálna spoľahlivosť. Automatický kávovar De'Longhi sa tiež pýši širokou škálou exkluzívnych technológií, množstvom užitočných funkcií a v neposlednom rade elegantným dizajnom, ktorý zapadne do každej modernej kuchyne.

Rad kávovarov Eletta Explore

Inovatívny kávovar Eletta Explore ponúka cez 50 horúcich a ľadových nápojov, ktoré pripravíte jedným dotykom. Aby ste si vychutnali naozaj ľadové cappuccino, je k dispozícii karafa LatteCrema Cool pre studenú mliečnu penu, ktorá dokáže napeniť aj rastlinné nápoje. Chcete si doma urobiť cold brew do iba 5 minút? S exkluzívnou technológiou Cold Extraction to nebude žiadny problém. Menu kávovaru De'Longhi Eletta Explore vás navyše prevedie celým procesom prípravy v slovenčine.

Automatický kávovar delonghi
Delonghi kávovar bevande

Inovatívne technológie a funkcie kávovarov De'Longhi

Najväčšou výhodou plnoautomatických kávovarov De'Longhi je pohodlnosť a rýchlosť prípravy kávy. Majú integrovaný oceľový mlynček a taktiež displej pre jednoduché ovládanie a signalizáciu všetkého, čo od vás kávovar potrebuje doplniť alebo skontrolovať. Ďalej disponujú množstvom užitočných funkcií, ako sú automatický systém penenia mlieka LatteCrema, široká ponuka nápojov jedným stlačením, nastaviteľná hrubosť mletia kávy, automatické čistenie a odvápňovanie, režim úspory energie alebo nastaviteľná výška výpuste kávy, aby ste nemuseli riešiť výšku hrnčeka.

Spresniť parametre
50 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07