Obnoviť stránku

Pneumatiky Nexen

Pneumatiky Nexen Tire garantujú
bezpečnú a komfortnú cestu

Značka Nexen Tire sa v súčasnosti objavuje na cestách vo viac ako 150 krajinách sveta. Na základe technológií vyvinutých za posledných 80 rokov, dokázala spoločnosť Nexen Tire vytvoriť svetovo vysokú úroveň svojich pneumatík. Spoločnosť dosahuje významné úspechy a rekordný predaj, čím sa zaraďuje medzi špičku svetového priemyslu s pneumatikami. Nadštandardná kvalita a výkon sú v Nexen Tire na prvom mieste.

Letné pneumatiky Nexen

Letné pneumatiky Nexen zaistia maximálne pohodlie pri jazde

Letné pneumatiky Nexen Tire sú ideálne pre jedincov, ktorí hľadajú poriadne letné gumy určené na rodinný automobil. Zaistia stabilné jazdné vlastnosti, a tiež vysokú mieru priľnavosti v akomkoľvek počasí, čím uspokoja aj náročných vodičov. Pneumatiky Nexen Tire potešia príjemnou jazdou a účinne predídu akvaplaningu. Vďaka odolnej konštrukcii majú Nexen pneumatiky zvýšenú odolnosť proti poškodeniu.

Kvalitné zimné Nexen pneumatiky poskytnú bezpečnú jazdu

Zimné Nexen pneumatiky si poradia v akýchkoľvek nepriaznivých podmienkach. Vyvážená kombinácia zmesi so vzorkou minimalizuje preklzovanie. Zaručia tiež nízky valivý odpor a jazdný komfort. Vďaka najnovším technológiám, pneumatiky Nexen Tire neustále odvádzajú vodu z kontaktnej plochy, takže vás neohrozí ani topiaci sa sneh či zľadovatená vozovka. Zimné Nexen pneumatiky splnia požiadavky aj toho skutočne najnáročnejšieho vodiča.

Zimné Nexen pneu
Celoročné pneumatiky Nexen Tire

Celoročné pneumatiky Nexen Tire: priľnavosť na suchu aj mokrom povrchu

Celoročné Nexen pneumatiky sú tou najlepšou voľbou pre jedincov, ktorí si potrpia na komforte a spoľahlivosti celý rok. Pneumatiky vytvoria pohodlné jazdné podmienky, a navyše vám ušetria prácu so sezónnym prezúvaním. Nexen pneumatiky sa vyznačujú svojou vysokou adhéziou za sucha aj v horších podmienkach, čím zaručia bezpečnú a pokojnú jazdu.

Spresniť parametre
392 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13