Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

SONAX - Odstraňovač zvyškov hmyzu, 500 ml

4,2 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
6,90 € 7,39 €

SONAX - Odstraňovač zvyškov hmyzu, 500 ml

Dlhšia jazda diaľničnou rýchlosťou a lámanie jedného kilometra za druhým sa v letnej sezóne nezaobíde bez otravných zvyškov hmyzu na prednej časti vášho vozidla. Potom len stačí nechať túto neplechu zaschnúť na slnku a máte o prácu postarané. My však máme pre vás pripravený produkt spoločnosti Sonax, ktorý je schopný úplne, s minimom vášho úsilia tieto zvyšky odstrániť.

Kľúčové vlastnosti

  • Odstraňuje zvyšky hmyzu
  • Jednoduchá aplikácia a rýchly účinok
  • Vybavený rozprašovačom
  • Praktické 500 ml balenie

Jednoduchá aplikácia

Je absolútne univerzálny a rozhodne nepoškodí ani sklo, lakované ani plastové diely či chróm. Prípravok sa dodáva v 500 ml balení a vydrží vám tak naozaj dlhú dobu. Jednoduchá a praktická aplikácia je zaručená pomocou rozprašovača, ktorý zaistí efektívne a rovnomerné nanesenie na požadovanú plochu vášho auta.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Plasty, Sklo, Kovy, Staré laky
Spôsob aplikácie Produkt v rozprašovači

Objem

Objem 0,5 l (500 ml)
Kód:  AUPR3747
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  533200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16