Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SONAX Čistič prístrojovej dosky – jablko, 400 ml

Garancia najlepšej ceny
7,90 €

SONAX Čistič prístrojovej dosky – jablko, 400 ml

Chcete mať interiér vášho auta stále ako nový? Alebo ho aspoň raz za čas upracete? V prípade plastových častí v interiéri vozidla sa odporúča používať na čistenie špeciálne čistiace prostriedky. Práve s tým prichádza profesionálna značka autokozmetiky SONAX a jej SONAX čistič prístrojovej dosky s vôňou jablka a s objemom 400 ml.

Povrch ošetrený týmto prípravkom spoľahlivo zabráni elektrostatickým výbojom, čím odpudzuje prach. Zároveň neobsahuje silikón či rozpúšťadlá, ktoré by mohli poškodiť plastový povrch. Zanecháva povrch matný a štruktúrovaný v efekte tzv. soft-feeling.

Hlavné prednosti

  • Ochraňuje plastové diely interiéru vozidla
  • Neobsahuje silikóny a rozpúšťadlá = nepoškodzuje plast
  • Zabráni usadzovaniu prachu
  • Zanecháva sviežu vôňu jabĺk a matný štruktúrovaný povrch

Parametre a špecifikácia

Vôňa

Vôňa Jablko

Použitie

Použitie Palubná doska
Spôsob aplikácie Tlakový sprej

Objem

Objem 0,4 l (400 ml)
Kód:  AUPR3720
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  344300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19