Obnoviť stránku

Scheppach HC 25 o

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Scheppach HC 25 o

Spoľahlivý kompresor s optimálnym a hlavne stálym tlakom Scheppach HC 25o je ideálnym riešením do garáží aj väčšiny dielní či servisov. Vďaka jeho saciemu výkonu a zásobníku ho budete môcť naplno využiť i pri náročnej práci. Je určený na kontinuálne zaťaženie a vďaka pojazdným kolesám a rukoväti je vhodný aj na časté presuny.

Kľúčové vlastnosti kompresora Scheppach HC 25o

  • Bezolejový kompresor s optimálnym pracovným tlakom
  • Kvalitný bezuhlíkový motor s dlhou životnosťou
  • Objemný zásobník
  • Ideálne riešenie pre väčšinu dielní
  • Objem nádrže 24 l
  • Ľahká kontrola tlaku podľa zabudovaného manometra
  • Praktická rukoväť a pojazdné kolesá

Bezolejový kompresor s výkonným motorom

Bezolejový kompresor Scheppach HC 25o vyniká najmä svojím výkonným bezuhlíkovým motorom, ktorý zaisťuje rýchle opätovné doplnenie vzduchového zásobníka, čím značne urýchľuje prácu a zároveň generuje stabilný vysoký tlak, ktorý s výhodou využijete napríklad pri nastreľovaní dlhých skrutiek, nitovaní alebo pri povoľovaní starých kolesových skrutiek áut. Motor spína len v prípade, že úroveň tlaku v zásobníku klesne pod požadovanú úroveň a tým sa šetrí. Životnosť stroja sa tiež predlžuje vďaka pumpe mazanej olejom. Keďže ide o bezolejový kompresor, odpadá tak kontrola hladiny oleja a môžete ho pokojne využiť aj na udržiavanie tlaku v pivných sudoch.

Ľahká mobilita kompresora Scheppach HC 25o

Kompresor Scheppach HC 25o je osadený veľkými pojazdnými kolesami, ktoré spolu s praktickou rukoväťou uľahčia presun v dielni. Je tiež pomerne kompaktný a prakticky ho môžete napríklad aj prepraviť autom.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 25 kg

Typ

Typ kompresora Bezolejový

Technické parametre

Napätie napájania 230V
Príkon 1 100 W
Objem vzdušníka (nádoby) 24 l
Maximálny prevádzkový tlak 8 bar
Maximálny prietok 161 l/min
Kód:  GARHC25o
Produktové číslo:  5906112901

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18