Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kompresory

Kompresor slúži najmä na nahustenie pneumatík automobilov alebo motocyklov. Vďaka adaptérom vám ale pomôže naplniť vzduchom aj najrôznejšie nafukovacie vybavenie. Niektoré kompresory dokážu vzduch aj odsávať. Neviete, ako si vybrať kompresor? Nižšie vám poradíme, ako na to.

Pokračovať
Spresniť parametre
116 položiek

Kompresory

Kompresor je skvelým pomocníkom na záhrade, v dielni aj aute. Výber toho správneho však môže byť náročný vzhľadom na širokú ponuku. Čo tak vybrať si kompresor podľa značky? Čítajte a dozviete sa viac.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18