Obnoviť stránku

POWERPLUS POWXQ8105 + pneumatická brúska

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

POWERPLUS POWXQ8105 + pneumatická brúska

Olejový kompresor PowerPlus POWXQ8105 je ideálny pomocník do akejkoľvek dielne. Skvele poslúži na dohusťovanie pneumatík alebo ako základňa na pneumatické pracovné nástroje. Vďaka výkonnému motoru dokáže kompresor vyvinúť tlak až 10 barov a jeho maximálny sací výkon je až 250 litrov za minútu. Objem vzdušníka je dostatočných 24 l a iste oceníte i veľké pogumovaná kolesá s držadlom, s ktorým bude premiestňovanie zariadenia ľahkou záležitosťou. Súčasťou je aj 5 m dlhá gumová hadica, takže sa s ňou dostanete dosť ďaleko. Kompresor sa dodáva v sade multifunkčnej oscilačnej brúsky, ktorú pripojíte práve k uvedenému kompresoru.

Kľúčové vlastnosti kompresora PowerPlus POWXQ8105

  • Olejový kompresor za rozumnú cenu
  • Vysoký výkon
  • Tlak až 10 barov
  • Objemný vzdušník - 24 l
  • Manometre pre prehľad o presnom tlaku
  • Pogumované kolesá pre ľahšie premiestňovanie
  • Súčasťou balenia je multifunkčná oscilačná brúska

Kvalitná oscilačná brúska PowerPlus

Tento špičkový kompresor je doplnený o šikovný darček v podobe pneumatickej oscilačnej brúsky PowerPlus POWAIR0805. Ide o univerzálneho pomocníka, ktorého využijete na rôzne úkony ako napríklad brúsenie, rezanie alebo odstraňovanie starých lakov. Brúska dosahuje rýchlosť oscilácie až 18 000 za minútu pri pracovnom tlaku 6,2 barov. Súčasťou balenia je predovšetkým široká škála príslušenstva pre efektívne využitie pri mnohých drobných i náročnejších kutilských prácach.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kompresora Olejový

Technické parametre

Príkon 1 600 W
Objem vzdušníka (nádoby) 24 l
Maximálny prevádzkový tlak 10 bar
Kód:  PWP132
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  POWXQ8105
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14