Obnoviť stránku

Pneumatiky Sava pneu

Sava Tires banner

Sava Tires – pneumatiky pre všetky ročné obdobia

Sava je slovinská spoločnosť s dlhoročnou tradíciou produkujúcou špičkové letné, zimné aj celoročné pneumatiky pre osobné autá, SUV aj dodávky. S viac ako 1 400 zamestnancami patrí Sava medzi najväčšie a najúspešnejšie slovinské spoločnosti, čoho dôkazom je aj úspešné spojenie s celosvetovo presláveným koncernom Goodyear v roku 2006. V dnešnej dobe sa Sava pneumatiky vyrábajú nielen v Slovinsku, ale aj v Poľsku, Francúzsku, Turecku alebo Nemecku.

Sava pneumatiky letné

Letné pneumatiky Sava

Pneumatiky Sava radov Intensa HP a Intensa UHP sú skvelou voľbou pre všetkých vodičov osobných automobilov vďaka ich vysokému výkonu, prvotriednej ovládateľnosti na suchom aj mokrom povrchu a cenovej dostupnosti. V ponuke však nechýbajú ani letné varianty pre vozidlá SUV s názvom Intensa SUV alebo Sava Trenta, ktoré sú určené pre dodávky a ľahké nákladné vozidlá.

Sava pneumatiky na zimu

Kvalitné pneumatiky sú v zimnom období pre bezpečnú jazdu nevyhnutné. Na zľadovatené a zasnežené ročné obdobie prináša spoločnosť Sava pneumatiky radu Eskimo s tuhými vonkajšími blokmi a hákovitými dezénmi rebier, ktoré zabezpečujú výnimočnú ovládateľnosť na snehu, rovnomerné rozloženie tlaku, krátku brzdnú dráhu alebo účinnú akceleráciu. Pneumatiky Sava Eskimo sú dostupné pre osobné vozidlá, SUV aj dodávky.

Zimné pneumatiky Sava
Celoročné pneumatiky Sava

Celoročné pneumatiky Sava

Hľadáte pneumatiky so špičkovými jazdnými vlastnosťami za každého počasia? Stavte na celoročné Sava pneumatiky Adapto alebo Sava All Weather. Variant Adapto sa môže pochváliť odolnosťou voči akvaplaningu, nízkou hladinou hluku a skvelou ovládateľnosťou na suchu aj na snehu. Sava All Weather potom bodujú najmä dlhou životnosťou, nízkou spotrebou paliva a maximálnou spoľahlivosťou.

Spresniť parametre
180 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02