Obnoviť stránku

PHILIPS LED DayLight 9

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PHILIPS LED DayLight 9

Štýlové a zároveň perfektne funkčné? Takéto sú LED svetlá na denné svietenie od značky Philips. Milo vás prekvapia jednoduchou inštaláciou aj flexibilitou používania. Oproti predchádzajúcim generáciám sa pýšia zväčšeným montážnym uhlom svetiel, vďaka čomu sú vhodné do akéhokoľvek typu vozidla. Poskytnú aj vyššiu svietivosť. Už tretia generácia svetiel vylepšila tvar šošoviek a na vozovku tak z 9 LED diód dopadá väčšie množstvo svetla. Nezastavia sa ani pred hybridnými autami, elektromobilmi a kompatibilné sú aj s vozidlami vybavenými funkciou štart/stop. Chráňte životnosť bežných svietidiel, stavte na kvalitné denné svetlá. 

Kľúčové vlastnosti

  • Svetlá na denné svietenie s vysokým jasom
  • 9 LED diód v každom svetle
  • Montáž pod rôznymi uhlami
  • Životnosť 5 000 hodín
  • Vysoko odolný hliníkový rám
  • Kompatibilné so všetkými automobilmi

Jednoduchá montáž

Vodorovná línia nie je úplne váš štýl? Alebo ju vyhodovenie prednej časti vášho vozidla neumožňuje? Denné svetlá Philips môžete nainštalovať v rozsahu ±40° v horizontálnom smere, ±32° v uhlopriečnom a ±2° vo vertikálnom smere. Žiadna maska tak nie je prekážkou a pritom máte záruku, že dodržíte platnú legislatívu o umiestnení svietidla. Samotná inštalácia prebieha jednoduchým zaklapnutím do ľubovoľného priestoru. Ide o šikovný zaisťovací systém, ktorý je odolný aj voči krádeži. 

Odolné voči vode a kamienkom

Poteší vás vysoká odolnosť svetiel, ktorú zabezpečuje, okrem iného, kvalitný hliníkový kryt. Zabraňuje korózii a neprepustí ani prach, soľ, či vodu. Nehrozí ani poškodeniu vplyvom kamienkov. Starostlivo prepracovaná konštrukcia sa vďaka tomu stará o dlhú životnosť svetiel, ktoré neprekvapí žiadna prekážka, na ktorú by ste na ceste mohli naraziť.  

Doplňujúce informácie

Intenzita svetla DRL:
400 cd

Uhol lúča:
O 150 % širší ako štandardný

Teplota farieb:
5 700 K

Životnosť LED:
5 000 hodín

Zaisťovací systém:
Ano

Kompatibilné s funkciou štart/stop:
Áno, s ovládaním ACC

Homologizácia:
ECE R87

Spotreba:
2 × 7,9 W

Napätie:
12 V

Rozmery:
125 × 23,1 × 31 mm

Odolnosť voči kamienkom:
Automobilový test PSA B21 7090

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Technológie LED
Priemer 31 mm
Výkon 16 W
Napájacie napätie 12 V
Homologácia Áno

Počet kusov

Počet kusov v súprave 2 ks
Kód:  AUPR4194
Produktové číslo:  12831WLEDX1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16