Obnoviť stránku

Millers Oils Úplne syntetický motorový olej EE Performance 10W-60 20 l s technológiou NANODRIVE

Príslušenstvo k tovaru

Millers Oils Úplne syntetický motorový olej EE Performance 10W-60 20 l s technológiou NANODRIVE

Voľbou kvalitného motorového oleja zaisťujete vášmu vozidlu dlhšiu životnosť a zamedzíte možným poruchám motora. Všeobecne je dané, že ideálny interval výmeny oleja nastáva po najazdení 10-15 tisíc km. Pokiaľ ste však vodič, ktorý toľko kilometrov nejazdí, tak by ste mali vymeniť motorový olej každý rok. Váš motor si zaručene zaslúži tú najvyššiu možnú starostlivosť, a presne preto sa vám oplatí kúpiť aj nový olejový filter. Nezabudnite na to, že jeho výber je spätý aj s vhodnou viskozitou. V tomto prípade teda očakávajte motorový olej 10W-60. Vždy však motorové oleje vyberajte podľa návodu alebo po konzultácii s odborníkom. Ďalším kritériom bude zaručene API špecifikácia, ktorú charakterizuje označenie API SN a tiež tzv. ACEA špecifikácia A3, B3 a A3/B4. Motorový olej Millers Oils je dodávaný v balení s objemom 20 l. Viac by vám pri výbere správneho motorového oleja mohol poradiť článok "Ako vybrať motorový olej".

Podstatné vlastnosti motorového oleja Millers Oils Úplne syntetický motorový olej EE Performance 10W-60 20 l s technológiou NANODRIVE

  • Motorový olej Millers Oils predĺži životnosť vášho motora
  • Ide o motorový olej 10W-60
  • Objem balenia je 20 l
  • S ohľadom na špecifikáciu API sa radí medzi API SN
  • Charakterizuje sa ACEA označením A3, B3 a A3/B4

Parametre a špecifikácia

Viskozita oleja

Druh oleja

Primárne použitie oleja Osobné automobily

Objem balenia

Objem balenia 20 l

Ďalšie vlastnosti

ACEA špecifikácia A3, B3, A3/B4
Kód:  AUPR321306
Produktové číslo:  82106
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16