Obnoviť stránku

Millers Oils Pretekársky polosyntetický motorový olej NANODRIVE – CSS 10W-40 20 l

Príslušenstvo k tovaru

Millers Oils Pretekársky polosyntetický motorový olej NANODRIVE – CSS 10W-40 20 l

Voľbou vhodného motorového oleja prispievate k väčšej životnosti vášho automobilu a predídete nepríjemným poškodeniam a poruchám motora. Všeobecne je dané, že ideálny interval výmeny oleja nastáva po najazdení 10-15 tisíc km. Pokiaľ ste však vodič, ktorý toľko kilometrov nejazdí, tak by ste mali vymeniť motorový olej každý rok. Váš motor si zaslúži naozaj vysokú starostlivosť a presne z toho dôvodu sa vám oplatí zakúpiť rovno aj nový olejový filter. Olej do auta Millers Oils spadá medzi polosyntetické oleje. Pri výbere vhodného typu sa nezabudnite zamerať aj na správnu viskozitu. V tomto prípade teda očakávajte motorový olej 10W-40. Vždy však vyberajte podľa pokynov v návode alebo po konzultácii s odborníkom. Motorový olej Millers Oils je distribuovaný v balení s objemom 20 l. Viac by vám pri výbere správneho motorového oleja mohol poradiť článok "Ako vybrať motorový olej".

Rozhodujúce vlastnosti motorového oleja Millers Oils Pretekársky polosyntetický motorový olej NANODRIVE – CSS 10W-40 20 l

  • Motorový olej Millers Oils zaistí správne mazanie v motore
  • Ide o motorový olej 10W-40
  • Balenie s objemom 20 l
  • Ide o polosyntetický typ oleje

Parametre a špecifikácia

Viskozita oleja

Druh oleja

Druh oleja Polosyntetický
Primárne použitie oleja Osobné automobily

Objem balenia

Objem balenia 20 l
Kód:  AUPR321190
Produktové číslo:  79516
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13