Obnoviť stránku

Michelin Pilot Alpin PA4 245/45 R18 100 V dojazdová zosilnená * MOE FR, GreenX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Michelin Pilot Alpin PA4 245/45 R18 100 V dojazdová zosilnená * MOE FR, GreenX

Cesty, ktoré veľmi dobre poznáte, sa pod snehom môžu premeniť na úplne neznáme prostredie. Tiež dlhodobé dažde či topiaci sa sneh môžu zmeniť jazdu na zážitok plný nečakaných situácií. Preto je vhodné sa včas nachystať na všetky extrémne podmienky. S týmto všetkým si poradia zimné pneumatiky Michelin PILOT ALPIN PA4 245/45 R18 100 V dojazdová zosilnená * MOE FR, GreenX Zimná určené pre osobný automobil. Nosnostný index alebo tiež hmotnostný či záťažový, určuje maximálnu záťaž jednej pneumatiky. Ten v tomto prípade zodpovedá hodnote 100 (do 800 kg). Rýchlostný index definuje maximálnu odporúčanú rýchlosť pre danú pneumatiku, ktorú by vodič nemal prekročiť. Tento index je V (do 240 km/h) a určite splní požiadavky aj skutočne náročného vodiča.

Hlavné vlastnosti prednosti zimnej pneu Michelin PILOT ALPIN PA4 245/45 R18 100 V dojazdová zosilnená * MOE FR, GreenX Zimná

  • Zimná pneu Michelin je ideálna pre osobné vozidlá
  • Trieda priľnavosti C garantuje výbornú mieru adhézie
  • Trieda hlučnosti 2, konkrétne 70 dB
  • Trieda spotreby E
  • Pneumatika zimná Michelin má rýchlostný index V (do 240 km/h)
  • Index hmotnosti 100 (do 800 kg)
  • Zosilnená pneu (XL)
  • Pneu s ochranou ráfika (MFS)
  • Pneu umožňuje núdzový dojazd

Zimná pneumatika Michelin bola stvorená na dokonalý komfort a bezpečnosť pri jazde

Zimná pneu Michelin sa radí medzi tzv. zosilnené pneumatiky, preto dokáže zvládnuť výrazne väčšiu hmotnosť, ak ju porovnáte s obdobnými pneumatikami. Už sa nemusíte mať strach ani nečakaného poničenia disku počas parkovania k obrubníku., vďaka tzv. ochrane ráfika (MFS). Okrem iného vám pomôže z ťažkostí, aj keby ste dostali defekt mimo civilizácie. Do dielne k mechanikovi bezpečne dôjdete vďaka zabudovanej funkcii núdzového dojazdu. Úroveň hlasitosti pneu zimnej Michelin PILOT ALPIN PA4 245/45 R18 100 V dojazdová zosilnená * MOE FR, GreenX Zimná je na úrovni 70 dB, takže patrí do triedy hlučnosti 2. Nízka hlučnosť pri odvaľovaní uľahčí vám aj spolujazdcom komunikáciu a zníži stresovú záťaž. Priľnavosť na mokrej ceste patrí medzi najdôležitejšie vlastnosti pneumatiky a podstatné faktory pre bezpečnosť. Priľnavosť na mokrom povrchu s označením C radí zimnú pneu Michelin medzi tie s veľmi dobrou priľnavosťou. To má pozitívny vplyv na brzdnú dráhu na mokrej ceste a tiež sa to prejaví v oveľa lepšom ovládaní vozidla na mokrej vozovke a priľnavosti pri zatáčaní.

DOT kód pneumatík

  • Ponúkané pneumatiky expedujeme z externého skladu distribútora a neevidujeme konkrétne DOT (týždeň a rok výroby).
  • Ak nie je uvedené v popise produktu, sú všetky ponúkané pneumatiky podľa DOT mladšie ako 2 roky, pričom väčšina je podľa DOT mladšia ako 1 rok.

Parametre a špecifikácia

Výber rozmeru pneu

Šírka 245
Profil/výška 45
Priemer/ráfik 18

Kategória

Kategória Osobné auto

Sezóna

Sezóna Zimná

Výbava

Výbava zosilnená (XL), ochrana ráfika (FR), núdzový dojazd (RunFlat)
Rýchlostný index V (do 240 km/h)
Index zaťaženia 100 (do 800 kg)

EU štítok

Priľnavosť na mokrom C
Úspora paliva E
Hlučnosť v dB 70 dB

Modelový rad

Modelový rad Michelin Pilot Alpin PA4

DOT označenie

DOT označenie Garancia max. 2 rokov, 95% do jedného roka
Kód:  pneu00615
Produktové číslo:  172072
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12