Obnoviť stránku

Pneumatiky Michelin

Pneumatiky Michelin

MICHELIN – A Better Way Forward

Francúzsku značku MICHELIN a jej maskota (vo francúzštine nazvaného Bibendum, v angličtine the Michelin Man) netreba dlho predstavovať. Spoločnosť a jej produkty, predovšetkým pneumatiky, sa právom zaraďujú na svetovú špičku, a to ako z hľadiska spoľahlivosti či udržateľnosti, tak z hľadiska výkonnosti alebo technologických inovácií. Letné, zimné, celoročné či pretekárske pneumatiky MICHELIN sú prvou voľbou miliónov vodičov po celom svete. Neváhajte a vyberte si tie svoje.

Letné pneumatiky Michelin

Letné pneumatiky MICHELIN

Letné pneumatiky MICHELIN majú niekoľko spoločných znakov. Patrí medzi ne skvelá ovládateľnosť, výnimočná priľnavosť, vysoká účinnosť pri brzdení alebo nízky valivý odpor. V ponuke nájdete pneumatiky MICHELIN Pilot určené na vozovky, diaľnice, ale aj pretekárske okruhy. Ďalej Latitude, ktoré obujete na SUV či crossovery, MICHELIN Primacy pre luxusné cestovné vozidlá alebo napríklad MICHELIN Energy Saver – letné pneumatiky s dôrazom na úspornú prevádzku a nízku spotrebu paliva.

Zimné pneumatiky MICHELIN

V zimnom období čaká vodičov na cestách množstvo nástrah, zimné pneumatiky MICHELIN vás však podržia na snehu, ľade aj namŕzajúcej vozovke. Unikátny dizajn pneumatík radu X-ICE, Latitude či Pilot zaisťuje mimoriadnu priľnavosť, odolnosť voči akvaplaningu a vysokú úroveň stability, nech sa vydáte kamkoľvek. Samozrejmosťou je aj dlhá životnosť pneumatík a podpora všetkých druhov vozidiel – od športových, cez luxusné až po SUV alebo ľahké nákladné automobily.

Zimné pneumatiky Michelin
Celoročné pneumatiky Michelin

Celoročné pneumatiky MICHELIN

Celoročné pneumatiky MICHELIN sú spoľahlivé na každom povrchu, v každom ročnom období a v akomokoľvek počasí. Bodujú predovšetkým dlhou životnosťou, vysokou odolnosťou a skvelými jazdnými vlastnosťami. Do kategórie celoročných patria pneumatiky MICHELIN radu CrossClimate, Primacy, Pilot, Defender, Energy, LTX, Agilis a niekoľko ďalších spoľahlivých radov – ponuka je teda skutočne bohatá.

Spresniť parametre
974 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11