Obnoviť stránku

LIQUI MOLY Štartovací éterový sprej 200 ml

5 1 hodnotení
4,69 €

LIQUI MOLY Štartovací éterový sprej 200 ml

Pokiaľ máte problémy v zime naštartovať auto, vyskúšajte štartovací éterový sprej LIQUI MOLY. Stane sa vašim pomocníkom pri zimnom štartovaní. Pomáha obzvlášť pri vlhkom počasí,  kedy sú zapaľovacie sviečky mokré. Štartovací éterový sprej LIQUI MOLY zvládne naštartovať auto aj pri slabom akumulátore. Obsahuje kombináciu ľahko zápalných látok, ktoré dobre fungujú v benzínových ajdieselových motoroch. Oceníte ho aj pri štartovaní spaľovacích motorov. Štartovací éterový sprej vás nesklame ani pri externom chlade.

Kľúčové vlastnosti štartovacieho éterového spreja LIQUI MOLY

  • Štartovací éterový sprej LIQUI MOLY vám pomôže v zime naštartovať motor
  • Oceníte ho najmä v chladnom a vlhkom počasí
  • Štartovací éterový olej je obohatený ľahko zápalnými látkami
  • Účinkuje na dieselové aj benzínové motory

Štartovací éterický olej LIQUI MOLY účinkuje s väčšinou vozidiel

Štartovací éterický olej LIQUI MOLY využijete na dvoj aj štvortaktné motory.  Je účinný u osobných aj nákladných automobilov, autobusov, motocyklov, lodných motorov, stavebných strojov, vysokozdvižných vozíkov a iných poľných motorových strojov, traktorov, malých obrábacích strojov, kosačiek na trávu, snežných pluhov, motorových píl, čerpadiel, všetkých typov mobilných agregátov na pohony, kompresiu vzduchu alebo na výrobu elektriny a pod.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Benzín, Nafta

Sezóna

Sezóna Zimná

Objem

Objem 0,2 l (200 ml)
Kód:  AUPR325332
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20768
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02