Obnoviť stránku

AUSTRIAN AUDIO

AUSTRIAN AUDIO banner

Ponorte sa do sveta hudby s Austrian Audio

Spoločnosť Austrian Audio vznikla v roku 2017 v meste s bohatou hudobnou históriou – vo Viedni. Základom Austrian Audio sa stali nadšení hudobní inžinieri a experti s bohatými skúsenosťami a chuťou vybudovať novú značku, ktorá by získavala srdcia používateľov maximálne spoľahlivými a špičkovo vybavenými audio produktmi, najmä mikrofónmi a slúchadlami. Spoločnosť sa zároveň prezentuje unikátnymi patentmi a technológiami, ktoré nachádzajú využitie v mnohých odvetviach nielen hudobnej branže po celom svete.

Slúchadlá Austrian Audio

Profesionálne HiFi slúchadlá Austrian Audio radu Hi-X

Austrian Audio prináša slúchadlá na všetky príležitosti. V domácom či profesionálnom štúdiu najviac vyniknú špičkové slúchadlá Austrian Audio Hi-X (High Excursion) prinášajúce detailný a čistý zvuk, široký frekvenčný rozsah, kvalitnú konštrukciu so skladacím mechanizmom alebo maximálne pohodlné náušníky. Slúchadlá radu Hi-X sú skrátka skvelou voľbou pre všetkých umelcov, náročných audiofilov, ale aj dídžejov za mixážnymi pultmi.

Bezdrôtové slúchadlá Austrian Audio pre náročných poslucháčov

V ponuke spoločnosti samozrejme nemôžu chýbať ani prvotriedne bezdrôtové slúchadlá. Model Austrian Audio Hi-X25BT prináša analógové aj digitálne pripojenie v podobe 3,5 mm jacku, USB-C konektora či bezdrôtovej technológie Bluetooth, unikátnu audio technológiu High Excursion, integrovaný mikrofón a v neposlednom rade parádny zvuk, ktorého sa skrátka nebudete chcieť vzdať.

Bezdrôtové slúchadlá Austrian Audio
Austrian Audio slúchadlá s mikrofónom

Herné a pracovné slúchadlá s mikrofónom Austrian Audio

Slúchadlá Austrian Audio PB (Professional Business) a PG (Professional Gaming) sa pýšia predovšetkým vysoko kvalitnými mikrofónmi a širokou kompatibilitou. Pozadu však nezaostáva ani ich výbava – nechýba technológia High Excursion, pohodlná konštrukcia s kovovými pántami, pohodlné náušníky alebo funkcia na potlačovanie okolitého hluku. Slúchadlá Austrian Audio PB17 alebo PG16 budú skvelým príslušenstvom v každom call-centre, akomkoľvek dispečingu alebo profesionálnom hernom dúpäti.

Spresniť parametre
12 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06