Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)

4,6 7 hodnotení
497,90 €

ASUS ZenWiFi XT8 (2-pk)

ASUS ZenWiFi XT8 vám zaistí kvalitnú WiFi aj vo veľkej domácnosti

S trojpásmovým WiFi routerom ASUS ZenWiFi XT8 si vychutnáte ohromnú prenosovú rýchlosť dokonca s podporou streamovania až v 8K rozlíšení. Ohromnou výhodou je ľahké nastavenie, vstavané bezpečnostné prvky alebo prepojenie s prvkami inteligentnej domácnosti vrátane služby Amazon Alexa a IFTTT. Súčasťou balenia sú dve jednotky, ktoré zaistia pokrytie vyšších stoviek metrov štvorcových.

2,5G WAN/LAN port

Router ASUS ZenWiFi AX je pripravený na budúcnosť, v ktorej bude ľahko dostupná rýchlejšia konektivita aj v domácich podmienkach. Preto získate k dispozícii jeden WAN port s nadštandardnou rýchlosťou 2,5G.

ASUS ZenWiFi XT8

Rýchla WiFi 6

ASUS ZenWiFi AX je vybavený štvorjadrovým procesorom, ktorý poskytuje plný potenciál výkonu WiFi 6. Jeho zvislé šasi obsahuje špeciálne navrhnutú anténu a dosku obvodov, ktorá optimalizuje silu signálu WiFi a poskytuje lepšie prúdenie vzduchu a zlepšuje tepelný výkon pre spoľahlivú prevádzku.

ASUS ZenWiFi XT8

Aplikácia ASUS Router

V dnešnom svete mobilných technológií je kontrola nad vašou sieťou prostredníctvom aplikácie dôležitejšia ako inokedy. Nová aplikácia ASUS Router je postavená tak, aby bola intuitívna a zároveň robustná, čo vám umožní nastaviť WiFi systém ASUS ZenWiFi XT8, spravovať sieťovú prevádzku alebo diagnostikovať problémy s pripojením.

ASUS ZenWiFi XT8

Ochrana siete

Router ASUS ZenWiFi XT8 je vybavený bezpečnostnou technológiou AiProtection Pro od spoločnosti Trend Micro. Vďaka tomu ochránite celú sieť vrátane zariadení, na ktoré nemožno nainštalovať antivírusový systém. Ide napríklad o herné konzoly alebo IoT zariadenia.

ASUS ZenWiFi XT8

Rodičovská kontrola

Priamo na routeri ASUS ZenWiFi XT8 možno blokovať určité typy internetových služieb alebo detailne nastaviť časový plán fungovania internetu v detskom tablete.

Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS ZenWiFi XT8 dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov - rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívnou funkciou, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytie pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, Extender, MU-MIMO, WiFi Mesh

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 6 579 Mb/s

Typ

Typ Tri-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 3 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Typ antény Neodnímateľná

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready, VPN
Kvalita služieb QoS (Quality of Service)
Ochrana Firewall
NAT funkcie Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP
DHCP funkcie Server, Client, DHCP Client List

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 7,5 cm
Hmotnosť 716 g
Šírka 16 cm
Výška 16,15 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM320c4
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90IG0590-MO3G60
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17