Obnoviť stránku

ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal

4,7 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal

Inteligentní společník

Verný, inteligentný spoločník


Chytré hodinky začínajú byť nevyhnutnou výbavou každého nadšenca nielen do moderných technológií, ale aj zdravého životného a aktívneho štýlu. Privítajte preto ASUS ZenWatch 2, vylepšeného nástupcu úspešného modelu ZenWatch, ktorý kĺbi kvalitnú 1,63 "veľký AMOLED displej s rozlíšením 320x320 s mobilným štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 400 a 512 MB RAM.

Okúste silu mobilných aplikácií na vlastné zápästie a pochváľte sa nadčasovým dizajnom, ktorý možno navyše ľahko meniť s množstvom vymeniteľných remienkov, vyrobených z luxusných materiálov.


Dve veľkosti a 18 rôznych remienkov

ZenWatch 2 si na svoje plecia naložil neľahkú úlohu stať sa vôbec tým najviac prispôsobiteľným Android Wear zariadením na svete, a toto predsavzatie plní na jednotku. Nebudete mať preto problém nájsť si presne svoj ??štýl za pomocou troch farieb a hneď 18 rôznych remienkov, ktoré vášmu zariadenia dodajú vždy punc originality a doplní váš charakter štýlom, aký si vy budete priať.

To napokon platí aj pre softvérovú výbavu - s aplikáciou FaceDesigner si ľahko prispôsobíte zobrazený ciferník a jeho funkcie presne tak, ako len sami chcete.

Design na míru

Chytré aplikace

S aplikáciami stále na dosah

Už sa nebudete musieť báť, že zmeškáte niečo dôležité. Vďaka pripojenie pomocou bezdrôtového rozhrania Wi-Fi, alebo Bluetooth a aplikácii ZenWatch Message máte vždy možnosť písať krátke správy, smajlíky, či napríklad zdieľať a odosielať maľby s vašimi priateľmi, rodinou, či kolegami - priamo z vášho zápästia.

To však zďaleka nie je všetko - s funkciou Smart Assistant rovnako dobre uvidíte, kto vám telefonoval, vybavíte svoje e-maily, či si zorganizujete svoje stretnutia. Po prepojení s chytrým telefónom neskôr získate možnosť aj ovládať jeho fotoaparát, či pomocou hodiniek rozhodnúť, či prijmete prichádzajúci hovor. Zaujímavá je aj funkcia prezvonenie mobilu, čo značne uľahčí jeho prípadné hledanie.


S Android Wear sa už nikdy nestratíte

Už nikdy sa nebudete pýtať, čo práve robiť a kde sa nachádzate. Operačný systém Android Wear organizuje všetky vaše potreby skôr, než si ich vôbec vysnívate.

Chatujte s priateľmi, dohovorte schôdzky a pozrite sa, aké má byť práve počasie. Iste tiež poteší natívne aplikácie pre službu Facebook a presná navigácia, založená na mapových podkladoch Google Maps.

Android Wear

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning
Smart funkcie Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Kalendár, Stopky

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska 4 GB
Kód:  NA010a
Produktové číslo:  WI501Q-2LBLU0009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06