Obnoviť stránku

ASUS ZenPower 10050 mAh modrá

4,8 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenPower 10050 mAh modrá

Nevzdávajte sa elegancie a luxusu ani na cestách s prenosným záložným zdrojom ZenPower od spoločnosti ASUS. Zdroj je navrhnutý s dôrazom zachovania prvkov z radu mobilných telefónov Zen, teda nechýba prítomnosť púzdra zo zliatiny elegantného hliníka. Výsledkom je krásny, ergonomický a hladký doplnok k vášmu telefónu, s ktorým okúzlite všetkých vo svojom okolí. Luxusný vzhľad umocňuje možnosť vybrať si z niekoľkých farebných variantov zodpovedajúcich súčasným trendom. Vstavaná batéria ponúka značnú kapacitu, vďaka ktorej udrží pri živote aj viac zariadení súčasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad
  • Konštrukcia s púzdrom z eloxovaného hliníka
  • Výkonné výstupné napätie pre rýchle dobíjanie na cestách
  • Solídna kapacita zdroja, ktorá udrží váš telefón pri živote po dlhú dobu
  • Dlhá životnosť

Rýchle a bezpečné nabíjanie

Vdýchnite späť život do všetkých svojich vybitých zariadení s rýchlosťou blesku. Efektívne výstupné napätie so silou 2,4 A elegantne nabije aj vysokokapacitné telefóny alebo iné zariadenia. Exkluzívna technológia ASUS PowerSafe monitoruje teplotu záložného zdroja, ovláda vstupné aj výstupné napätie, a zároveň chráni proti skratu, takže poskytuje maximálnu bezpečnosť počas nabíjania.

Dôkladne testované pre dosiahnutie špičkovej kvality

Kvalitná konštrukcia záložnej batérie zaručuje výnimočnú výdrž aj v horších podmienkach. Nekompromisným testovaním v spoločnosti Asus dokázali, že ZenPower odolá aj zaťaženiu 60 kilogramami. Problémy nemá ani USB konektor, ktorý hravo zvládne až 5 000 nabíjacích cyklov (teda počet zapojení a odpojení nabíjacieho kábla do konektora).

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 59 mm (5,9 cm)
Výška 22 mm (2,2 cm)
Hĺbka 90,5 mm (9,05 cm)

Kapacita

Kapacita 10 050 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,4 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 215 g
Kód:  NA900a1e
Produktové číslo:  90AC00P0-BBT029
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19