Obnoviť stránku

Asus ZenPad 10 (Z300) biely

4,5 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Asus ZenPad 10 (Z300) biely

Dizajn tabletu ASUS ZenPad 10 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka. Tieto prvky sú inšpirované zenovou filozofiou, ktorá sa usiluje o harmóniu krásy a výkonu. Vychutnajte si dokonale príjemné držanie tabletu, ktoré padá na vrub príjemne zaobleným hranám. Elegantné krivky dopĺňa povrchová úprava z reliéfnej kože. Ide o luxusné zariadenie do akéhokoľvek prostredia. Nový model pre rok 2016 s označením Z300 prichádza s výkonnejším štvorjadrovým procesorom MediaTek MTK8163 a najnovšou verziou systému Android 6.0, tešiť sa tak môžete na ešte plynulejšiu prácu a zábavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý a elegantný dizajn typický pre sériu Zen
  • Výkonný štvorjadrový procesor MediaTek
  • Veľká 32 GB vnútorná pamäť + slot microSDXC
  • Zadný 5 MPx fotoaparát a predná 2 MPx kamera
  • Kvalitné reproduktory SonicMaster
  • Najnovší systém Android 6.0 sa ženu

Kvalitný displej aj fotoaparát

ASUS VisualMaster je sada exkluzívnych technológií vizuálneho vylepšenia, ktoré kombinujú hardvér a softvér optimalizujúci všetky aspekty zobrazenia - vrátane kontrastu, ostrosti, farieb, čistoty a jasu. Výsledkom je neuveriteľne realistický obraz. S technológiami ASUS VisualMaster máte pocit, ako by ste tam naozaj boli.
S fotoaparátom PixelMaster tabletu ASUS ZenPad 10 ľahko zachytíte nezabudnuteľné okamihy. Fotoaparát PixelMaster využíva unikátnu technológiu, ktorá zvyšuje kvalitu obrazu prostredníctvom softvéru a špeciálnej optiky.

Zvuk ako v kine

ASUS ZenPad 10 je vybavený technológiami DTS-HD Premium Sound a SonicMaster, ktoré prinášajú ďalšie vylepšenia zvuku a zaručujú dokonalé počúvanie v každej situácii. Navyše možno dokúpiť dokovaciu bluetooth stanicu so stereo reproduktormi a pohodlnou klávesnicou.

Príjemné používateľské rozhranie

Používateľské rozhranie ASUS ZenUI prináša viac ako 1 000 funkcií, ktoré vylepšujú alebo rozširujú štandardné rozhranie systému Android. Môžete sa tešiť na jednoduchšie a pohodlnejšie ovládanie, elegantný dizajn a čistejší vizuálny štýl - všetky dôležité informácie budú vždy umiestnené v popredí a uprostred obrazovky.

Kód:  ASX1001b
Produktové číslo:  Z300M-6B038A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12