Obnoviť stránku

ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý

Zenpad 10.1 - jednoduchšie ovládanie a možnosť pripojenia dokovacej stanice

Zenpad 10.1 má oproti svojmu predchodcovi zjednodušené ovládanie vďaka užívateľskému rozhraniu ASUS ZenUI. Dvojica fotoaparátov s technológiou PixelMaster si polepšila v oblasti svetelnosti, čím je fotenie za zhoršených svetelných podmienok jednoduchšie ako predtým. Úplnou novinkou je možnosť pripojenia dokovacej stanice s klávesnicou, ktorú môžete pripojiť k tabletu aj diaľkovo, a to až zo vzdialenosti 10 m.


ASUS Zenpad 10.1

Kľúčové vlastnosti ASUS Zenpad (Z301M) sivý

  • Štvorjadrový procesor MTK MT8163B s taktom 1,3 GHz
  • Dotykový 10" displej kompatibilný so stylusom
  • Fotoaparáty s rozlíšením 5 + 2 Mpx
  • Možnosť pripojenia dokovacej stanice
  • USB-C, WiFi, Bluetooth, GPS
  • Rozšíriteľná 32 GB interná pamäť
  • Batéria s výdržou 8 hodín

ASUS Zenpad 10.1

Tablet v štýlovom dizajne

Dizajn tabletu kombinuje elegantné krivky a povrchovú úpravu z reliéfnej kože. ASUS ZenPad 10.1 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka.


ASUS Zenpad 10.1

Výkon pre rýchlu a plynulú prácu

Výkonný štvorjadrový procesor použitý v ASUS ZenPad si ľahko poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz. Ponúka fantastickú multimediálnu zábavu a úžasnú výdrž batérie až 8 hodín pri prehliadaní webu alebo prehrávaní videa. Dáta uložíte na 32 GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť o pamäťovú kartu MicroSDXC s veľkosťou až 128 GB. K internetu sa môžete pripojiť pomocou WiFi a nechýba ani rozhranie Bluetooth aj GPS.


ASUS Zenpad 10.1

ASUS VisualMaster - živý a bohatý obraz porovnateľný s HDTV

ASUS VisualMaster sú vizuálne vylepšenia, ktoré optimalizujú kontrast, ostrosť farieb, jas a čistotu. Obraz je teda veľmi realistický, podobne, ako u HDTV vysielania.


ASUS Zenpad 10.1

Kontrast zdôrazňujúci detaily

Funkcia automatického vylepšenia kontrastu vyhodnotí a následne prispôsobí každý pixel obrazu pred tým, než je reprodukovaný. Vďaka tomu dokáže displej tabletu ASUS Zenpad 10.1 vykresliť detaily v najjasnejších častiach aj v tieňoch a odhaliť skutočnú krásu ukrytú v snímkach, ktoré ste nasnímali.

Kód:  ASX1045c
Produktové číslo:  Z301M-1H010A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07