Obnoviť stránku

Asus ZenFone 4 ZE554KL Black

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenFone 4 ZE554KL Black

Vlastnosti telefónu

155,4 mm

Predná strana

75,2 mm

Zadná strana

7,7 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7.0

Typ operačného systému

Výdrž batérie

3 300 mAh

Výdrž batérie

Nano SIM

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

155,4 mm × 75,2 mm × 7,7 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 Mpx + 8 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

4G/LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD 

Slot na pamäťové karty

Váha

165 g

Hmotnosť telefónu

Pre detailnejšie a jasnejšie zobrazenie vášho sveta

Luxusný inteligentný telefón Asus ZenFone 4 v elegantnom čiernom vyhotovení skrýva vo svojom tenkom kovovom tele nielen špičkový výkon na plynulý chod tých najnáročnejších hier a aplikácií, ale aj úžasný SUPER IPS+ displej, kvalitný širokouhlý duálny fotoaparát a množstvo ďalších vyspelých technológií. Vo výbave nájdete aj ultrarýchlu čítačku odtlačkov prstov alebo duálne reproduktory. Nadstavba operačného systému Android 7.0 ASUS ZenUI 4.0 ponúka nový prepracovaný dizajn s množstvom užitočných aplikácií a funkcií, ktoré uľahčia váš každodenný život.

Prémiový displej s automatickým ladením farieb

Prednej strane telefónu dominuje luxusný 5,5" Super IPS+ displej olemovaný tenkým rámčekom, ktorý vďaka Full HD rozlíšeniu poskytuje nádherný obraz s vynikajúcim podaním farieb a bohatým kontrastom. Senzor okolitého svetla a technológia ASUS Splendid priebežne upravujú teplotu farieb podľa okolitého osvetlenia pre prirodzený a pohodlný zážitok z prezerania fotografií alebo sledovania filmov. Displej je pokrytý odolným sklom Corning Gorilla Glass 2,5D, ktoré zabezpečí dokonalú ochranu proti škrabancom a iným druhom poškodenia.

5x jasnejšie a svetlejšie fotografie

Telefón disponuje pokročilým 12 Mpx duálnym fotoaparátom so širokouhlým objektívom so zorným poľom 120°. ZenFone 4 je prvým smartfónom na trhu, ktorý obsahuje tri špičkové obrazové snímače Sony. Vďaka technológii ASUS SuperPixel Engine s ním spravíte až 5× jasnejšie fotografie pri slabom osvetlení. Pre ostrejšie a jasnejšie snímky je telefón vybavený 4-osou optickou stabilizáciou obrazu (OIS), ktorá umožňuje fotografovanie s pomalšími rýchlosťami uzávierky s minimálnym rozmazaním.

Dokonalé snímky v každej situácii

6-elementový objektív umožňuje 5× väčší prístup svetla na fotografovanie jasnejších, ostrejších a realistickejších fotografií v prostredí s nízkou intenzitou osvetlenia, alebo v situáciách kedy svetlo prichádza z nie príliš ideálneho smeru. Režim Portrét automaticky vytvorí jemný efekt hĺbky ostrosti, ktorý je ideálny na fotografovanie dokonalých portrétov.



Prirodzené farby, neuveriteľné detaily

Určite ste sa s tým už stretli, spravili ste skvelý záber, ale nakoniec jeho farby vôbec nezodpovedali skutočnosti. Tento neduh väčšiny mobilných fotoaparátov sa ASUS snaží napraviť, a preto ZenFone 4 vybavil pokročilou technológiou korekcie farieb RGB, ktorá deteguje typ svetla a automaticky upravuje farby, aby bol výsledok čo najprirodzenejší. Teraz budú mať vaše fotografie krásne sýte farby, rovnako ako v skutočnosti.



Snímač s duálnymi pixelmi

Obrazový snímač s duálnymi pixelmi rozdeľuje každý pixel na dve oblasti fázovej detekcie, ktoré rozpoznajú pohyb objektu analýzou zmien medzi svetelnými lúčmi. Na snímači sa tak nachádza viac ako 12 miliónov pixelov vykonávajúcich túto úlohu súčasne, vďaka ktorým systém fázovej detekcie dokáže dosiahnuť precízne zaostrenie aj pri veľmi slabom osvetlení.



Krásne selfie snímky v každej situácii

Aj predný 8 Mpx fotoaparát ponúka rýchlu fázovú detekciu automatického ostrenia a snímač obrazu Sony IMX362 s technológiou ASUS SuperPixel, ktorá zvyšuje svetelnú citlivosť až na dvojnásobok a súčasne redukuje šum, takže vždy zachytíte dokonalé čisté selfie fotografie. Navyše, vďaka funkcii SelfieMaster budete mať k dispozícii množstvo efektov na skrášlenie vašich selfie snímok alebo vyhladenie pokožky v reálnom čase počas videohovorov.

Manuálny režim pre profesionálne fotografie

Okrem automatického režimu je k dispozícii aj voliteľný režim Pro s manuálnymi ovládacími prvkami fotoaparátu, vďaka ktorým budete mať dokonalú kontrolu nad vašimi snímkami. Jednoducho nastavíte rýchlosť uzávierky, vyváženie bielej, hodnotu expozície a ISO. Aby ste mali nastavenie svojich snímok pod úplnou kontrolou, môžete ich ukladať do formátu RAW. Okrem manuálnych funkcií je k dispozícii aj rad kreatívnych režimov a efektov, ktoré vám pomôžu vyšperkovať vaše fotografie a dosiahnuť tak naozaj profesionálne výsledky.

Špičkový výkon pre náročné aplikácie

O špičkový výkon telefónu ASUS ZenFone 4 a plynulý chod aplikácií sa stará štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 630 a 4 GB operačná pamäť. Na ukladanie dát je k dispozícii 64 GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť microSD pamäťovými kartami. Špičkový zvuk zaistia duálne stereo reproduktory, ktoré poskytujú pohlcujúci zvuk s nízkym skreslením, a to aj pri vysokej hlasitosti. Kvalitné mikrofóny s funkciou potlačenia šumu efektívne odstraňujú nežiadúce okolité zvuky pre najlepšiu kvalitu hovoru a čistý zvuk pri nahrávaní videí.

Vysokorýchlostný mobilný internet

ASUS ZenFone 4 podporuje rýchle siete 3CA Cat 12/13 LTE Advanced s trojkanálovou agregáciou pripojenia pre rýchlosť sťahovania až 600 Mb/s. K dispozícii je podpora dvojpásmovej WiFi 802.11ac s konfiguráciou 2x2 MIMO na ultrarýchle a spoľahlivé bezdrôtové pripojenie. Vďaka funkcii hotspot WiFi budete môcť zdieľať pripojenie aj s ďalšími mobilnými zariadeniami.

Rýchlejšie nabíjanie, dlhšia výdrž batérie

Prísun energie zabezpečuje vysokokapacitná Li-Pol batéria s kapacitou 3 300 mAh, ktorá umožní výdrž telefónu až 23 dní v pohotovostnom režime v 4G sieti. Vďaka technológii ASUS BoostMaster sa telefón dobíja neuveriteľnou rýchlosťou. S dodaným adaptérom môžete uskutočniť 4 hodiny hovoru za krátkych päť minút nabíjania. Samozrejmosťou sú nainštalované bezpečnostné prvky, ktoré ochránia váš telefón pred prípadným poškodením počas nabíjania.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 5,5"
Rozlíšenie displeja 1920 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Hybridný slot
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 12 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 8 Mpx

Funkcie

Funkcie Čítačka odtlačkov prstov na tele, Notifikačná dióda, FM Rádio, OTG

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Výška 155,4 mm
Šírka 75,2 mm
Hĺbka 7,5 mm
Hmotnosť 165 g
Farba Čierna

Displej

Uhlopriečka displeja 5,5 " (13,97 cm)
Typ displeja IPS
Jemnosť displeja 401 PPI
Tvar výrezu v displeji Bez výrezu

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu 2 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 12 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 8 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 8 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická, Elektronická
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 30fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 3 300 mAh
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 4 GB
Vnútorná pamäť 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 2 000 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 630
Grafický akcelerátor Adreno 508

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá

Software

Verzia operačného systému Android 7.0 Nougat
Nadstavba Zen UI
Kód:  AST021b
Produktové číslo:  90AZ01K1-M01410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13