Obnoviť stránku

Asus ZenFone 4 Max ZC554KL Metal/Pink

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenFone 4 Max ZC554KL Metal/Pink

Vlastnosti telefónu

154 mm

přední strana

76,9 mm

zadní strana

8,9 mm

Hmotnosť telefónu: 181 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.0

Typ operačného systému

Výdrž baterie

5 000 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

154 mm × 76,9 mm × 8,9 mm

Rozmery telefónu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 8 Mpx + 5 Mpx

Fotoaparát

Připojení

4G/LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

Slot pre pamäťové karty

Váha

181 g

Hmotnosť telefónu

Pripravený zachytiť mimoriadne okamihy

Inteligentný telefón Asus ZenFone 4 Max ZC554KL v ružovom vyhotovení skrýva vo svojom tenkom kovovom tele nielen špičkový výkon pre plynulý beh náročných hier a aplikácií, ale aj úžasný IPS displej, kvalitný širokouhlý duálny fotoaparát a veľa ďalších vyspelých technológií. Vo výbave nájdete aj rýchlu čítačku odtlačkov prstov alebo inteligentnú batériu s vysokou kapacitou 5 000 mAh a pokročilým systémom napájania. Nadstavba operačného systému Android 7.0 ASUS ZenUI 4.0 ponúka nový prepracovaný dizajn s množstvom užitočných aplikácií a funkcií, ktoré uľahčia váš každodenný život.

Kvalitný IPS displej s odolným sklom

Prednej strane telefónu dominuje kvalitný 5,5" IPS displej olemovaný tenkým rámčekom, ktorý vďaka HD rozlíšeniu poskytuje v každom uhle pohľadu detailný obraz s vynikajúcim podaním farieb a bohatým kontrastom. Displej je pokrytý odolným sklom Corning Gorilla Glass 2,5D, ktoré zabezpečí dokonalú ochranu proti škrabancom a iným druhom poškodenia.

Zachyťte svet so všetkými detailmi

ZenFone 4 Max vyhotovuje nádherne jasné a ostré fotografie vďaka kvalitnej 13 Mpx kamere PixelMaster s duálnou optikou, ktorá vyhotovuje fotografie s vysokým rozlíšením a nulovým oneskorením uzávierky. Široká clona objektívu f/2,0 je ideálna pre dosiahnutie jasnejších snímok aj v nepriaznivých svetelných podmienkach. Elektronický stabilizátor obrazu (EIS) efektívne odstraňuje otrasy, vibrácie a ďalšie nežiaduce pohyby, čo uvítate nielen pri fotografovaní, ale tiež pri nahrávaní videí.

Autofocus na báze fázovej detekcie

Pokročilý systém automatického ostrenia metódou fázovej detekcie napodobňuje systémy používané vo fotoaparátoch DSLR a presne zaostruje objekty s vysokou rýchlosťou. Vďaka tomu vytvoríte vždy úžasné ostré snímky s minimálnym oneskorením a tak nebudete mať problém so zaostrením pohybujúcich sa objektov.


Zachyťte svet v celej jeho šírke

120° širokouhlý fotoaparát zaisťuje o 200 % väčšie zorné pole ako štandardné kamery, takže do svojich fotografií zmestíte viac objektov, čo je ideálne riešenie pri fotografovanie krajiny a skupinových snímok. Široký uhol prináša tiež pohodlnejší spôsob fotografovania v interiéri a určite ho oceníte aj pri snímaní panorám.


Vyjadrite svoj štýl

Kamera PixelMaster je vybavená 8 fotografickými režimami, ktoré vám pomôžu zachytiť čaro každého okamihu. Automatický režim v sebe spája technológiu HDR, ktorá rozširuje dynamický rozsah fotoaparátu na štvornásobok a zvyšuje jas až o 400 %. Výsledkom sú rovnomerne exponované fotografie s detailným tieňom a zvýraznením detailov. Funkcia Super rozlíšenie vyhotovuje viacero snímok súčasne a kombinuje ich do úžasnej detailnej 52 Mpx fotografie.


Krásne selfie snímky v každej situácii

Pre zhotovovanie dokonalých selfie fotografií je telefón vybavený 8 Mpix predným fotoaparátom s bleskom Soft Light LED a funkciou skrášľovania. Soft light blesk dodáva snímkam ideálne množstvo svetla, takže vaše selfie budú mať jemnejší vzhľad s vernými pleťovými tónmi a rozžiarenú tvár. Režim krása automaticky odstraňuje drobné chyby pokožky, vyvažuje proporcie tváre a vytvára tak bezchybný vzhľad vašich autoportrétov.

Špičkový výkon pre náročné aplikácie

O špičkový výkon telefónu ASUS ZenFone 4 Max a plynulý chod aplikácií sa stará osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 430 a 3 GB operačnej pamäte. Na ukladanie dát je k dispozícii 32 GB interné úložisko, ktoré je možné rozšíriť microSD pamäťovými kartami. Pre maximálne pohodlie a bezpečnosť vašich dát je na prednej strane telefónu umiestnený snímač odtlačkov prstov, ktorý odomkne ZenFone 4 Max za zlomok sekundy.

Inteligentnejšie a príjemnejšie používateľské rozhranie

Najnovšia verzia používateľského rozhrania ZenUI pre Android 7.0 je navrhnutá tak, aby poskytovala intuitívnejšie ovládanie a pomohla vám rýchlejšie splniť každodenné úkony alebo ľahšie vyhľadávať informácie. Vďaka novému vzdušnému dizajnu a množstvu inteligentných automatických funkcií, medzi ktorými nájdete napr. označovanie tváre v galérii alebo označovanie webových stránok, sa stane obsluha telefónu skutočným pôžitkom.

Inteligentná vysokokapacitná batéria pre dlhodobú výdrž

Prísun energie zabezpečuje vysokokapacitná Li-Pol batéria s neuveriteľnou kapacitou 5 000 mAh, vďaka ktorej môžete telefonovať až 40 hodín v kuse, sledovať videá 22 hodín alebo 26 hodín surfovať na internete. ZenFone 4 Max je vybavený množstvom inteligentných technológií pre správu napájania, ktoré efektívne optimalizujú životnosť batérie a zaisťujú maximálnu bezpečnosť a dlhodobý výkon. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania poskytne batéria energiu na 3 hodiny hovoru už po 15 minútach od pripojenia adaptéra.

12 bezpečnostných technológií pre maximálnu ochranu

Pre úplnú bezpečnosť počas nabíjania a používania telefónu je Zenfone 4 Max vybavený 12 bezpečnostnými kontrolnými bodmi, medzi ktorými nechýba monitorovanie teploty a ochrana pred prepätím. Automatické nastavenie údržby ponecháva batériu v optimálnom režime pre zaistenie dvojnásobnej priemernej životnosti v porovnaní s ostatnými telefónmi. Vďaka vysokej kapacite batérie možno telefón použiť ako powerbank pre nabíjanie ďalších mobilných zariadení.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 5,5"
Rozlíšenie displeja 1280 × 720
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Hybridný slot
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 13 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 8 Mpx

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov na tele, FM Rádio, OTG

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Výška 154 mm
Šírka 76,9 mm
Hĺbka 8,9 mm
Hmotnosť 181 g
Farba Ružová

Displej

Uhlopriečka displeja 5,5 " (13,97 cm)
Typ displeja IPS
Jemnosť displeja 267 PPI
Tvar výrezu v displeji Bez výrezu

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu 2 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 5 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 8 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2
Stabilizácia obrazu Elektronická
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 5 000 mAh
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 3 GB
Vnútorná pamäť 32 GB
Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 256 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 1,4 GHz (1 400 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 430
Grafický akcelerátor Adreno 505

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Software

Verzia operačného systému Android 7.0 Nougat
Nadstavba Zen UI
Kód:  AST025d
Produktové číslo:  90AX00I3-M00920
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19