Obnoviť stránku

ASUS ZenFone 4 A450CG žltý

4,0 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenFone 4 A450CG žltý

ASUS ZenFone 4

Rozlišení displeje

4.5 palcový displej

ZenFone 4 je vybavený 4.5 palcovým displejom s rozlíšením 800 × 480 pixelov a technológiou IPS. O čistejší, jasnejší a farebnejší obraz sa stará obrazová technológia ASUS TruVivid.

Procesor

Vysoký výkon bez kompromisov

ZenFone 4 je vybavený procesorom Intel Atom Dual-Core Z2520 taktovaným na 1.2GHz a 1 GB operačnej pamäte RAM, ktorý si hravo poradí aj s viacerými otvorenými aplikáciami naraz a ponúkne dostatočný herný výkon. Pre vašu zábavu je pripravená 8GB vnútorná pamäť telefónu, ktorú možno rozšíriť pomocou microSD kariet až na 64GB.

Fotoaparát

Výnimočná kvalita obrazu vďaka špičkovej technológii

Na vytváranie fotografií je pripravený hlavný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx a LED bleskom. PixelMaster je unikátna technológia vyvinutá spoločnosťou ASUS, ktorá prostredníctvom softvéru, hardvéru a špeciálnej konštrukcie objektívu zaisťuje mimoriadnu obrazovú kvalitu. S technológiou PixelMaster dokáže váš smartphone robiť snímky v profesionálnej kvalite. A vďaka tomu, že máte smartphone neustále pri sebe, budete môcť zachytiť všetky neopakovateľné okamihy svojho života.

SonicMaster

SonicMaster

ASUS SonicMaster je preslávená technológia pre optimalizáciu zvuku vyvinutá tímom Golden Ear zo spoločnosti ASUS. Využíva kombináciu špeciálneho hardvéru a softvéru, ktoré sú vyvinuté tak, aby zabezpečovali dokonalé zážitky z počúvania.

Dual SIM

Dve SIM karty

Telefón je vybavený slotmi pre dve SIM karty, takže môžete bez problémov oddeliť pracovný a osobný život prostredníctvom jediného zariadenia.

Dotykové ovládání

Prekrásne spracovanie a dotykové ovládanie

Zábavu so zariadením ZenFone 4 máte doslova na končekoch svojich prstov. Dotknite sa mobilných technológií novej generácie.

Krycí sklo

Odolnejší než kedykoľvek predtým

Displej telefónu ZenFone 4 je chránený technológiou Corning Native Damage Resistance, ktorá okrem iného zaručuje antibakteriálnu ochranu a znižuje riziko vzniku prasklín. Krycie sklo Corning Gorilla Glass 3 ponúka až štyrikrát vyššiu odolnosť proti poškriabaniu než bežné hlinitokremičité sklo a desaťkrát vyššiu odolnosť ako sodnokremičité sklo.

Možnosti

Rozhranie ZenUI vďaka inteligentnej technológii a osobnému prístupu zlepší váš život. Prácu s mobilným zariadením si užijete aj bez zložitých postupov a nastavení.

Příslušenství

Prekrásne príslušenstvo pre smartphony ZenFone

Každý detail príslušenstva pre smartphony ZenFone je úplne jedinečný. Dokáže váš ZenFone nielen bezpečné ochrániť, ale tiež zabezpečí, že jeho používanie bude ľahké a bude vás baviť v každej situácii.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.3 Jelly Bean
Kód:  NA005c4
Produktové číslo:  90AZ00Q5-M00320
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01