Obnoviť stránku

ASUS ZENBOOK UX305CA kovový

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK UX305CA kovový


ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

Ľahký ako pierko, ale sily na rozdávanie

ZENBOOK UX305CA je navrhnutý tak, aby ste si ho mohli vziať kamkoľvek so sebou. Vďaka hmotnosti len 1,2 kg a hrúbky len 1,23 cm je jeho prenášanie veľmi pohodlné. Nevyznačuje sa však len úžasnou krásou a nízkou hmotnosťou: je tiež veľmi výkonný a ponúka najnovšie špičkové technológie.


Stelesnenie zenovej filozofie

Dômyselné vyhotovenie notebooku ZENBOOK UX305CA sa vyznačuje špičkovou kvalitou spracovania, ktorá upúta pozornosť ostatných. Aby bolo možné zo surového kusu masívneho hliníka vytvoriť ZENBOOK UX305CA, je potrebné vykonať desiatky presných výrobných krokov.

ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

Procesor Intel Core M

Zásluhou 8 GB pamäte RAM a skvelého procesora Intel Core M Skylake si ZENBOOK UX305CA hravo poradí s každodennými úlohami. Vysokorýchlostné úložisko typu flash v podobe disku SSD s kapacitou až 128 GB, ktoré je šesťkrát rýchlejšie ako bežný pevný disk, zaručuje, že vás ZENBOOK UX305CA nikdy nenechá zbytočne čakať.


ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

Široké pozorovacie uhly a žiarivé farby

ZENBOOK UX305FA využíva vysoko kvalitný IPS displej so širokým farebným gamutom (72 % pokrytie farebného priestoru NTSC), takže sú farby na obrazovke presné, žiarivé a realistické - a to aj pri pohľade z ostrého uhla.


Mimoriadne rýchle rozhranie 802.11ac WiFi

ZENBOOK UX305CA ponúka rýchlejšie a kvalitnejšie pripojenie prostredníctvom najnovšieho rozhrania 802.11ac WiFi podporujúceho rýchlosť až 867 Mb/s, ktorá je trikrát vyššia ako pri štandarde 802.11n. A ak chcete šetriť batériu, môžete sa pripojiť k svojim obľúbeným zariadeniam pomocou rozhrania bluetooth 4.0.

ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

Vynikajúca ergonómia

Chiclet klávesnica plnej veľkosti s vylepšeným vyhotovením s klávesmi so zdvihom 1,5 mm a istým chodom je vrcholom ergonómie. Vysoko presný touchpad notebooku ZENBOOK UX305 je vybavený technológiou ASUS Smart Gesture umožňujúcou intuitívnejšie a prirodzenejšie ovládanie prostredníctvom mnohých gest systému Windows.


ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

Vychutnajte si úplné ticho

ZENBOOK UX305CA vám umožní pracovať v tichom prostredí. Zásluhou spojenia energeticky efektívneho procesoru Intel Core M a mnohých dômyselných technológií už na chladenie nie je vyžadovaný ventilátor.


Špičkové možnosti pripojenia

ZENBOOK UX305CA disponuje tromi portami USB 3.0, ktoré v porovnaní so starším rozhraním USB 2.0 umožňujú až 10 × rýchlejšie dátové prenosy a poskytujú tiež vyšší prúd na rýchlejšie nabíjanie. Jeden z týchto portov notebooku ZENBOOK UX305CA je vybavený technológiou ASUS USB Charger+, ktorá dokáže nabiť externé zariadenia až o 50 % rýchlejšie.

ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T
 

ASUS SonicMaster prináša neuveriteľný zvuk

Technológia ASUS SonicMaster vyladená odborníkmi z tímu ASUS Golden Ear využíva kombináciu presného spracovania a pokročilého softvéru. Výsledkom je zvuk s bohatými hlbokými basmi a krištáľovo čistými vokálmi, aký ste od žiadneho notebooku doteraz nepočuli - a to aj pri najvyšších úrovniach hlasitosti.

 
Kód:  NA617a0nad
Produktové číslo:  UX305CA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19