Obnoviť stránku

ASUS Zen AiO Pre Z220

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zen AiO Pre Z220

Umenie v každom detaile


Štýlový dizajn v dokonalom spracovaní

Objavte kúzlo ladné elegancie moderné technológie. Počítač je vyrobený z hliníka s luxusnou povrchovou brúsenou úpravou vo farbe Icicle gold.Zaujme motívom sústredených kruhov typickým pre rad Zen a nádhernými diamantom brúsenými hranami. Je to umelecké dielo, ktoré vnesie štýl a eleganciu do vašej domácnosti. 


Nechajte sa okúzliť

Dokonalý počítač vám tiež ponúkne dokonalý obraz. Zen AiO sú vybavené špičkovými displeji s technológiou IPS a rozlíšením FullHD, pre ten najlepší vizuálny zážitok. Užite si aj tie najmenšie detaily krásne ostré as neuveriteľnou farebnou hĺbkou. 


Bohatšie a presnejšie farby

Farebný gamut displeja je až 82% NTSC, 85% Adobe RGB a 100% sRGB. To znamená že dokáže zobraziť väčšie množstvo farieb než bežné monitory. A dokonca jasnejšie a sýtejšie. 


S výkonom na prvých priečkach

Fantastický výkon počítača sa dá porovnať snáď len s jeho úžasným vzhledom. Všetkému kraľuje procesor 6. generácie Skylake a spolu s najnovšou DDR4 SDRAM operačnou pamäťou, obrovským úložiskom a grafickou kartou zaručujú naozaj solídny výkon. Všetko je dokonale zladené v jedinom AiO stroji. 


Zvuk, ktorý vás nenechá chladnými

6 reproduktorov v stereofónnej konfigurácii s výkonom 16W. To znamená jediné - bohaté hlboké basy a krištáľovo čisté výšky. Tím Asus Golden Ear stvoril reproduktory, ktoré vás jednoducho nenechajú chladnými. 


RealSense - technológia budúcnosti

Futuristická kamera RealSense ponúka naozaj vzrušujúce možnosti ovládania počítača. Využite na odomknutie počítača iba vlastné tvár. Dvojke smerových mikrofónov zase dokáže presne rozoznať váš hlas. 

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača ASUS Zen
Kód:  TA090a2NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19