Obnoviť stránku

ASUS WT465 V2 čierna

4,6 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

ASUS WT465 V2 čierna

Pre dlhú a pohodlnú prácu s myšou je veľmi dôležité vybrať tú správnu. Tou by mohla byť práve táto ergonomická myš od spoločnosti Asus. Svoje uplatnenie nájde hlavne pri práci, ale hodí sa aj na občasné hranie hier. Vynikajúci tvar bude sedieť predovšetkým používateľom, ktorí sú praváci. Na ľavom boku v blízkosti palca nájdete dve tlačidlá s funkciou vpred/späť pre ľahšie prehliadanie internetu. Komfortnejšie používanie zaisťuje pogumovaná časť s jemnými linkami pre dokonalý dizajn.

Bezdrôtová voľnosť

Toto ovládacie zariadenie s bezdrôtovou technológiou využijete pre všetky typy počítačov, od prenosného notebooku až po domáci stolný počítač. Drobný USB prijímač ukryjete priamo do tela myši, a preto ho nestratíte pri prenášaní. Pokročilý optický senzor dokáže snímať pohyb s presnosťou 800, 1 200 alebo 1 600 dpi. Stačí si iba navoliť, ktorá vám najviac vyhovuje. Na napájanie postačí 1 batéria, ktorá vďaka inteligentnej správe napájania vydrží veľmi dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bezdrôtový USB prijímač

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Ďalšie vlastnosti Miniatúrny senzor

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,56 cm
Výška 3,95 cm
Hĺbka 10,6 cm
Hmotnosť 70 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  NA746d4b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90XB0090-BMU040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17