Obnoviť stránku

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus VivoWatch SP (HC-A05)

Váš osobný asistent pre zdravý životný štýl

Inteligentné hodinky ASUS VivoWatch SP ponúkajú pokročilé fitness funkcie na sledovanie vašej fyzickej kondície a zdravia. Pomôžu vám udržiavať zdravý životný štýl a dosahovať ciele pri vašich obľúbených pohybových aktivitách. Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou ASUS HealthConnect môžete prehľadne zobraziť namerané údaje o krvnom tlaku, srdcovej frekvencii, dennej aktivite, kvalite spánku a celý rad ďalších zdravotných kategórií. Určite oceníte aj vodotesný dizajn smart hodiniek, integrovanú GPS a kapacitu batérie až 14 dní.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Asus VivoWatch SP (HC-A05)

  • Štýlové inteligentné hodinky s keramickým telom
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie
  • Inovatívne snímače EKG a PPG s technológiou ASUS HealthAI
  • Pulzný senzor O2 na zmeranie okysličenia krvi
  • Meranie pulzovej frekvencie, krvného tlaku, krokov, spálených kalórií, vzdialeností, hladiny stresu, monitoring spánku
  • Integrovaný GPS modul
  • Príjem mobilných notifikácií
  • Mobilná aplikácia ASUS HealthConnect (iOS, Android)
  • Vodoodolný dizajn 5 ATM (50 m)
  • Kapacita batérie až 14 dní
  • Pohodlný silikónový remienok s rýchlym zapínaním

Smart hodinky Asus VivoWatch SP vás zaujmú moderným dizajnom a intuitívnym ovládaním

Inteligentné hodinky ASUS VivoWatch SP ponúkajú štýlový dizajn s odolným keramickým telom a pohodlným silikónovým remienkom s masívnou kovovou sponou, ktorý vďaka rýchloupínaciemu systému môžete ľahko vymeniť. K dispozícii je široká ponuka remienkov vrátane luxusných kožených variantov. Inteligentnými hodinkami namerané hodnoty sú prehľadne zobrazené na kruhovom displeji s rozlíšením 320 × 320 pixelov, ktorý sa pýši nízkou spotrebou energie.

Asus VivoWatch SP zabezpečia meranie dennej aktivity a zdravotných dát

Inteligentné fitness hodinky Asus VivoWatch SP sú vybavené integrovanou GPS a výškomerom, čo ich predurčuje na využitie pri klasickej aj vysokohorskej turistike. Vďaka vodoodolnému dizajnu môžete smart hodinky ponoriť až do hĺbky 50 metrov, takže s nimi môžete merať aktivitu aj počas plávania v bazéne. Inteligentné EKG a PPG senzory umožnia v reálnom čase merať zdravotné dáta vrátane krvného tlaku, srdcového pulzu, okysličenia krvi, či indexu harmónie tela, ktorý poskytuje jasný pohľad na celkovú stresovú reakciu vášho tela.

Monitoring kvality spánku a technológia ASUS HealthAI

Vo výbave smart hodiniek ASUS VivoWatch SP nechýbajú funkcie na meranie hladiny stresu, sledovanie menštruačného cyklu a analýzu kvality spánku v jeho jednotlivých fázach, keď fitness hodinky Asus VivoWatch SP sledujú hladinu okysličenia a srdcovú frekvenciu na určenie, aký hlboký a pokojný je váš spánok. Výsledky meraní vrátane týždenných štatistík sú následne prehľadne zobrazené v mobilnej aplikácii ASUS HealthConnect. Na zlepšenie zdravého životného štýlu je k dispozícii inteligentná technológia ASUS HealthAI využívajúca špecializovaný algoritmus na prístup k tipom a radám ohľadom vášho zdravotného stavu, ktoré sú vytvorené priamo na mieru používateľom.

Smart hodinky Asus VivoWatch SP môžete spárovať s mobilnou aplikáciou

Po spárovaní hodiniek s mobilnou aplikáciou ASUS HealthConnect môžete na displeji vášho telefónu zobrazovať podrobnejšie prehľady o vašej dennej aktivite vrátane histórie záznamov. Namerané hodnoty môžete ľahko zdieľať s rodinou, alebo priateľmi prostredníctvom funkcie ASUS Healthy. Aplikácia umožní aj pokročilú konfiguráciu inteligentných hodiniek Asus VivoWatch SP, či prispôsobenie vzhľadu ciferníka.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 62 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Vibrácie

Funkcie

Športové aktivity Beh, Chôdza, Lezenie, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií, Vyjdené poschodia, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie krvného tlaku, EKG, Monitoring spánku, Sledovanie menštruačného cyklu
Smart funkcie Budík, Dátum, Kalendár

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina
Jazyk rozhrania Angličtina, Nemčina

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 336 h (14 d)
Kód:  ASvwSP01
Produktové číslo:  90HC00D1-MWP0E0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07