Obnoviť stránku

ASUS VivoBook 15 3500

Príslušenstvo k tovaru

ASUS VivoBook 15 3500

Šablóna-profesionálne-zošity

ASUS VivoBook 15 OLED

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Prečo chcieť notebook

ASUS VivoBook 15 OLED?


Ľahká štýlová kovová konštrukcia


Účinné chladenie


Full HD OLED displej


Podsvietená klávesnica


Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3050


Šesťjadrový procesor

Prednosti notebooku

ASUS VivoBook 15 OLED

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 3000

Poháňajú najvýkonnejšie notebooky a sú nabité skvelými technológiami. Ray tracing realisticky simuluje správanie svetla a poskytuje krásnu grafiku aj v tých najnáročnejších hrách. Prelomové vykresľovanie s umelou inteligenciou AI prináša do hier NVIDIA DLSS. Zvyšuje počet FPS a prináša tak rezervu pre vyššie herné nastavenia pri zachovaní vysokej vizuálnej kvality. Umelá inteligencia sa premieta aj do ďalších technológií grafických kariet GeForce RTX 3000, takže ak sa pustíte okrem hrania do kreatívneho 3D projektu, alebo streamovania, vždy vás čaká perfektný výkon, neuveriteľné detaily a doposiaľ nepoznaná rýchlosť.

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Štýlový a výkonný notebook ASUS VivoBook 15 OLED

ASUS predstavuje štýlový, 1,65 kg ťažký a 18,9 mm hrubý, kompaktný a kompletne vybavený notebook ASUS VivoBook 15 OLED. Na veku vás upúta unikátne 3D logo s eloxovaným vzorom a hmatovou textúrou. Vysoký výpočtový výkon, ultrarýchle úložisko a grafika NVIDIA Geforce RTX 3050 vám umožnia rýchlejšie ako kedykoľvek predtým splniť najnáročnejšie úlohy. Laptop ASUS VivoBook 15 OLED je poháňaný šesťjadrovým procesorom AMD Ryzen 5 série 5000, ktorý má dostatočnú oporu v 16 GB operačnej pamäti. Veľkokapacitná 63 Wh batéria umožní celodennú prácu bez nabíjačky. 

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED
Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Úžasný OLED displej notebooku ASUS VivoBook 15

Full HD NanoEdge displej notebooku ASUS VivoBook 15 OLED s tenkými rámikmi a 84 % pomerom obrazovky k telu má 100 % pokrytie farebného gamutu DCI-P3 a svietivosť až 600 nitov. Úplne reálne zobrazenie farieb vytvára profesionálny obraz, ktorý skvele využijete na odbornú i kreatívnu prácu. Vďaka vysokému kontrastu a schopnosti udržiavať široký farebný gamut zobrazuje OLED displej ostré detaily aj pri nízkej úrovni nastavenie jasu. Laptop ASUS VivoBook 15 OLED je navyše vybavený zvukovým systémom s certifikáciou Harman Kardon pre vysoko kvalitnú a detailnú zvukovú reprodukciu. 

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Laptop ASUS VivoBook 15 OLED s účinným chladením

Laptop ASUS VivoBook 15 OLED disponuje mimoriadne účinným systémom ASUS IceCool Plus s dvoma ventilátormi. Váš notebook Asus zostane chladný a poskytne vám maximálny výkon vo všetkých situáciách. Navyše si v aplikácii MyAsus môžete zvoliť jeden z troch tepelných profilov. 

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED
Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED má komplexnú výbavu

Notebook Asus je vybavený snímačom odtlačkov prstov, ktorý umožňuje prístup jedným dotykom prostredníctvom funkcie Windows Hello. Prihlasovanie tak nebolo nikdy jednoduchšie a bezpečnejšie. Komplexné pripojenie pre laptop ASUS VivoBook 15 OLED zabezpečuje rad portov vrátane USB-C. Zdokonalené bezdrôtové pripojenie WiFi 6 umožní bleskové načítanie online obsahu. Technológia WiFi SmartConnect automaticky vyberie najlepší dostupný WiFi signál a pripojí sa k nemu.
*Lokalizácia klávesnice môže byť len ilustračná.
 

Notebook ASUS VivoBook 15 OLED

Ďalšie informácie o grafických kartách NVIDIA GeForce 3000 si môžete prečítať v našom článku.

Základné parametre notebooku

ASUS VivoBook 15 OLED


Procesor

AMD Ryzen 5 5600H
4,2 GHz Max Boost Clock


Pevný disk

512 GB M.2 SSD


Operačná pamäť

16 GB DDR4


Grafická karta

NVIDIA GeForce RTX 3050 4 GB


Kapacita batérie

63 Wh


Hmotnosť

1,65 kg



Kód:  NA567g05nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11