Obnoviť stránku

ASUS Vivo AiO V220IA

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Vivo AiO V220IA

All in One ASUS Vivo AiO je skvelý počítač na domáce alebo kancelárske použitie. Využíva moderné počítačové funkcie zabalené do elegantného čierneho tela so striebornými prvkami. Výhodou tohto vyhotovenia je, že na stole nemáte množstvo káblov a nezaberá toľko miesta ako klasická PC zostava. Na počítači je predinštalovaný moderný operačný systém Microsoft Windows 10, ktorý ponúka najnovšie funkcie a aplikácie. Súčasťou balenia je aj káblová myš a klávesnica.

Kľúčové vlastnosti

  • All in One vyhotovenie
  • 21,5" displej s Full HD rozlíšením
  • Výkonný procesor
  • Bezdrôtová WiFi konektivita
  • Čítačka pamäťových kariet
  • Microsoft Windows 10
  • Súčasťou balenia je káblová myš a káblová klávesnica

Vysoký výkon

Tento stroj je poháňaný výkonným procesorom Intel, ktorý poskytne dostatok výkonu na kancelárske aplikácie, multimédiá, ale aj na menej náročné hry. Grafický výkon zaisťuje integrované jadro Intel HD Graphics, ktoré si poradí s bežnými grafickými úlohami.

Full HD displej

Dominantou je však 21,5" displej s Full HD rozlíšením a LED podsvietením, ktoré zaisťuje verné podanie farieb a ostrý obraz. Vďaka tomu si budete môcť vychutnať videá vo vysokom rozlíšení a už vám tak neunikne žiaden detail. Na zadnej strane nájdite HDMI konektor či USB porty. K dispozícii budete mať hneď niekoľko USB portov. Tieto porty môžete využiť na prenášanie dát medzi externými úložiskami a pevným diskom.
Pripojenie k sieti zabezpečuje štandardný LAN konektor alebo bezdrôtové WiFi. Nechýba ani webkamera či porty na pripojenie slúchadiel, reproduktorov a mikrofónu. Samozrejmosťou je aj čítačka pamäťových kariet a optická mechanika.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača ASUS Vivo
Kód:  TA086m1NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18