Obnoviť stránku

ASUS USB-N14

4,7 141 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 18,90 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 18,14 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 17,39 €/ks

ASUS USB-N14

Vysoká rýchlosť štandardu N

Štandard Wi-Fi 802.11n ponúka presne takú rýchlosť pripojenia, akú potrebujete na plynulé prehrávanie HD obsahu, hranie online hier pre viacerých hráčov, sťahovanie a mnoho ďalšieho. Pribalený predlžovací USB kábel vám dáva vyššiu mieru flexibility.

Externá anténa s vysokým ziskom

S odnímateľnou anténou s vysokým ziskom budete mať možnosť výrazne skvalitniť pokrytie signálom až na desaťnásobok. Odnímateľné vyhotovenie znamená, že antény môžete podľa ľubovôle odpájať a pripájať, alebo ich dokonca v prípade potreby v budúcnosti vymeniť za lepšie.

Nastavenie jediným tlačidlom

Stačia len dve stlačenie tlačidla a môžete jednoducho nastaviť pripojenie medzi routerom a ostatnými zariadeniami a to vďaka funkciám automatickej detekcie a integrácie do siete. Nič nie je potrebné ručne nastavovať a o kvalitné zabezpečenie sa postará silné šifrovanie.

Parametre a špecifikácia

Parametre WiFi

WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Verzia WiFi WiFi 4

Vlastnosti

Typ antény Odnímateľná
Funkcie WPS
Kód:  NM023f
Produktové číslo:  90IG0120-BM0000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16