Obnoviť stránku

ASUS TURBO-GTX970-OC-4GD5

4,7 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TURBO-GTX970-OC-4GD5

Nová grafická karta od spoločnosti Asus v špeciálnej bielej edícii prináša inovovaný systém chladenia. Vďaka revolučnému osadeniu dvoma prívodnými ventilátormi a o 10% väčšiemu chladiču dosahuje karta až o 10% lepších teplôt v samostatnom zapojení a o 7% lepších teplôt v SLI zapojení. Vďaka ventilátorom s dvojitými guličkovými ložiskami si chladič uchová tichý chod a výkon až 4x dlhšie ako porovnateľný chladič s klznými ložiskami. Výhoda klzných ložísk spočíva v nižšom trení, čo sa prejavuje menším zahrievaním, nižším odberom prúdu a eliminovaný je tiež efekt vysychanie ložiska.

Extrémny výkon

Grafický čip GTX 970 vám poskytne nevídaný výkon prostredníctvom 1664 Cuda procesorov, ktoré komunikujú s video pamäťou prostredníctvom 256 bitov širokej zbernice. Už z výroby je frekvencia jadra pretaktovaná na obdivuhodných 1088 MHz, ale počas zaťaženia možno navýšiť až na extrémne hodnotu 1228 MHz. Milovníci veľkých rozlíšení uvítajú 4 GB pamäte, ktorá spoľahlivo pojme aj tie najväčšie textúry. Samozrejmosťou, je dostatok výkonu pre moderné 4K rozlíšenie vrátane všetkých grafických vychytávok.

Prémiové funkcie

Avšak špičkovú kartu nerobí len výkon, ale tiež kvalitné súčiastky. Špičkové kondenzátory a cievky s pevným jadrom zaisťujú vysokú spoľahlivosť a stabilnú prevádzku aj pretaktovaných kariet. Čerešničkou na torte je tiež prémiová verzia nástroja ASUS GPU Tweak, program XSplit Gamecaster na 1 rok zadarmo, možnosť streamovať svojej hry online.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 264 mm
Výška 37 mm
Hĺbka 121 mm

Čip

Modelové označenie GTX 970
Počet stream procesorov 1 664×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 088 MHz
Frekvencia pamäte 7 010 MHz (7,01 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 225 W
Kód:  EC295e8
Produktové číslo:  90YV07C2-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13