Obnoviť stránku

ASUS Travelair N 1000 GB čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Travelair N 1000 GB čierny

Milovníci informácií si mohli doteraz sťažovať na malú kapacitu pre svoje súbory. To ale s príchodom Travelair končí, pretože obsahuje pevný disk s kapacitou 1 TB. Prepravíte so sebou viac ako 500 filmov alebo tisíce fotografií a skladieb. K uloženým dátam pristupujte bezdrôtovo zo smartfónu alebo tabletu cez prehľadnú aplikáciu AiDrive. Technológia NFC poskytuje okamžité pripojenie jediným dotykom kompatibilných zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Intuitívny, ľahko použiteľný spoločník cez aplikáciu (Android, iOS, Kindle Fire)
  • Kapacita 1 TB pre celé zbierky multimediálnych súborov
  • Zálohovanie SD kariet
  • Vyhotovenie odolné proti striekajúcej vode (IP43)
  • Súčasné pripojenie až 5 rôznych zariadení (3× stream)
  • Uľahčené pripojenie cez NFC

Cestovný spoločník

Aby zariadenie vyhovelo mobilnému životnému štýlu, bola do neho zabudovaná batéria s 8 hodinovou výdržou. Vydrží aj naozajstný zhon. Krytie hodnotené IP43 ochráni vnútornú elektroniku proti náhodnému postriekaniu vodou. K tomu má aj čítačku pamäťových kariet SD, čím sa stáva perfektným riešením pre zálohovanie digitálnych fotografií na cestách. Alebo preneste fotografie do Travelair N, zmažte SD kartu, a foťte ďalšie snímky. Aplikácia AiDrive pre Android a iOS ponúka intuitívne používateľské rozhranie pre rýchle a jednoduché prezeranie fotografií i ich šírenie.

Vonku aj doma

Bezdrôtovo streamujte médiá aj doma. Po pripojení k domácej sieti streamuje obsah na širokú škálu zariadení vrátane inteligentných televízorov, notebookov, smartfónov a tabletov. Travelair N poskytuje zábavný a jednoduchý spôsob, ako šíriť súbory s rodinou a s priateľmi do viacerých zariadení súčasne. Uspokojí súčasnepäť zariadení pri prenose súborov, a až tri zariadenia pri streamovaní filmov v HD kvalite. Travelair N je tiež vybavený rozhraním USB 3.0 pre neuveriteľne rýchly prenos súborov do PC alebo Mac.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom 1 ×

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop
Kód:  NM360a
Produktové číslo:  90DW0030-B20000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19