Obnoviť stránku

ASUS Transformer Book T100 Chi Case

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer Book T100 Chi Case

Pre svoj Transformer Book T100CHI vyvinula spoločnosť ASUS púzdro, ktoré v sebe kombinuje schopnosť skvelej ochrany a zároveň elegantný a reprezentatívny vzhľad.

Povrch púzdra je vyrobený z mikrovlákna, takže nemusíte mať strach, že by váš notebook ohrozovala vlhkosť, alebo chlad. Ďalšou úrovňou ochrany, ktorou toto púzdro disponuje, je polyuretánová štruktúra. Tá chráni zariadenie pred poškriabaním a preliačením. Kryt nebráni ani ľahkému odpojeniu tabletu od klávesnice, čo mu umožňuje dvojdielne nasadzovacie prevedenie. Nechýbajú tu ani špeciálne otvory, ktoré poskytujú prístup ku všetkým konektorom vo vašom zariadení. Nemusíte sa už teda báť o bezpečie vášho prístroja doma ani na cestách, pretože tento kryt vám ju zaručí.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 10 "
Kód:  NA736b6e
Produktové číslo:  90XB02GN-BSL000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14