Obnoviť stránku

ASUS STRIX R9 390 8GB Gaming

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX R9 390 8GB Gaming

Názov Strix má pôvod v starom rímskom a gréckom ekvivalente slova "sova". Sova je symbolom nielen múdrosti, ale aj ostrého sluchu a prenikavého zraku. Strix vám umožní splynúť s prostredím, takže dokážete zachytiť a reagovať aj na ten najjemnejší pohyb. Strix rozhoduje o živote a smrti. Strix máte v krvi, rovnako ako my.
Extrémna rýchlosť, výnimočná odolnosť a nízke prevádzkové teploty - to sú znaky špičkovej grafickej karty ASUS STRIX R9 390 a sú zárukou nevšedných herných zážitkov.
Grafická karta využíva exkluzívne technológie spoločnosti ASUS ako napríklad technológia DirectCU III s dvoma 10 mm tepelnými trubicami, ktorá využíva hneď trojicu tichých ventilátorov vybavených lopatkami v tvare krídel zaručujúcich maximálne prúdenie vzduchu.
Trubice sú v priamom kontakte s GPU a jedine tak sú schopné odviesť až o 40 % viac tepla než referenčné grafické karty. Vo výsledku táto technológia prináša až o 30 % nižšie prevádzkové teploty a až 3× nižšiu hlučnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia DirectCU III s tromi bezhlučnými ventilátormi
  • Technológia AUTO-EXTREME s komponentmi Super Alloy Power II
  • Pulzujúce osvetlenie STRIX LED
  • Nástroj GPU Tweak II s funkciou XSplit Gamecaster, umožňuje intuitívne ladenie výkonu a okamžité streamovanie vašej hernej akcie
  • Podpora HDCP
  • Maximálne rozlíšenie 4096 × 2160 bodov (4K Ultra HD)

Vylaďte si grafickú kartu na maximum

Technológia Auto-Extreme, teda prvého 100 % automatizovaného výrobného procesu na trhu, s komponentmi Super Alloy Power II sú zárukou absolútnej kvality a spoľahlivosti na úrovni leteckého priemyslu. Tento výrobný proces je navyše šetrný k životnému prostrediu, odstraňuje používanie agresívnych chemikálií a znižuje spotrebu elektrickej energie až o polovicu.
Nástroj GPU Tweak II s funkciou XSplit Gamecaster je určený na intuitívne ladenie výkonu a streamovanie vašej hernej akcie. Intuitívne používateľské rozhranie zjednodušuje pretaktovanie a najmä vizuálne prehľadnejšie ako kedykoľvek predtým. Aj napriek tomu v ponuke nájdete mnoho pokročilých funkcií pre skúsených používateľov.

Zvýšte výkon počas sekundy

V ponuke môžete napr. využiť Gaming Booster, skrze ktorý dokážete jediným kliknutím maximalizovať výkon systému, takže ukončí nadbytočné procesy a automaticky využije všetky dostupné prostriedky.
Grafická karta Asus Strix prekoná všetky vaše očakávania v oblasti výkonu a vyhotovenia. Ku všetkému sa chváli jedinečným dizajnom, pulzujúcimi svetelnými efektmi a nezameniteľným štýlom. Jedinečné vlastnosti podčiarkujú ešte zosilnené výstuhy brániace postupnému ohýbaniu dosky plošných spojov, čím zvyšujú jej ochranu a predlžujú životnosť.
Táto karta je určená na najnovšie rozhranie PCI Express x16 3.0. Ponúka plnú podporu rozhrania DirectX 12, medzi výstupmi nájdete po jednom DVI i HDMI porte, ale hlavne sa môžete tešiť na trojicu moderných DisplayPort.
Príslušenstvo:

  • 1× Napájací kábel
  • 1× STRIX Laser Sticker

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 300 mm
Výška 137,7 mm
Hĺbka 40 mm

Čip

Modelové označenie R9 390
Počet stream procesorov 2 560×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 000 MHz
Frekvencia pamäte 6 000 MHz (6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty Radeon VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 300 W
Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EC571h0l
Produktové číslo:  90YV08F1-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04