Obnoviť stránku

ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX-R7370-DC2OC-4GD5-GAMING

Nie je grafická karta ako grafická karta. To vám dôrazne potvrdí ASUS STRIX-R7370. Zaručí vám maximálný herný zážitok. Poradí si s realistickými postavami, špičkovým vykreslením krajiny či mestami a zvieratá s ňou jednoducho ožijú. Zabudnite na nudné kocky a hrany, čaká vás perfektné zobrazenie všetkých detailov. S ASUS STRIX-R7370 nebudete hrať hru, ale všetko dianie skutočne prežívať.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon, ktorý naozaj spoznáte
  • Efektívnejšie chladenie s funkciou automatického vypnutia
  • Užívateľské rozhranie GPU Tweak II na jednoduché pretaktovanie
  • XSplit Gamecaster ponúka rýchle a jednoduché streamovanie

Špičkové vykreslenie detailov

Táto séria grafických kariet nesie názov Strix, ktorý pochádza zo starovekého gréckeho slova pre sovu. Je symbolom najbystrejšieho sluchu a najostrejšieho videnia. Veľmi citlivo reaguje na prostredie, takže ihneď zaznamená najmenší pohyb. Preto grafická karta ASUS STRIX-R7370 reaguje v reálnom čase na všetky podnety a vykresľuje s mimoriadnou starostlivosťou každučký detail. Svojho vynikajúceho výkonu dosahuje vďaka poháňanému motoru, u ktorého hodiny dosiahnu 1 050 MHz, a 4GB pamäťou GDDR5 s frekvenciou 5 600 MHz.

S užívateľským rozhraním GPU Tweak II grafickú kartu ASUS STRIX-R7370 jednoducho pretaktujete. Získate s ním rozšírené možnosti na pokročilejšie pretaktovanie. Jedným kliknutím potom maximalizujete výkon. Odstránia sa vizuálne efekty, služby a procesy Windows a preorganizujeme pamäť. Potom si už vychutnávate ten najlepší herný zážitok. S XSplit Gamecaster získate možnosť ľahko streamovať a nahrávať svoje vzrušujúce hranie.

Efektívnejšie chladenie s tichším chodom

Grafická karta ASUS STRIX-R7370 je vybavená exkluzívnymi technológiami spoločnosti ASUS. Nechýba jej DirectCU II s Dual Wing Blade. Sprevádza ju tak maximálne efektívne prúdenie vzduchu pomocou chladenia DirectCU II, ktoré je o 30% chladnejšie a odvádza o 40% viac tepla, pričom prináša 3 × tichší výkon. Takisto spotrebuje o 30% menej energie a je 2,5 × odolnejšia. Akonáhle sa teplota grafickej karty dostane pod nastavenú úroveň, chladenie sa automaticky vypne a hluk sa tak zníži na absolútnu nulu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 214 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 125 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R7 370
Počet stream procesorov 1 024×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 050 MHz
Frekvencia pamäte 5 600 MHz (5,6 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny, S vodným blokom
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 110 W
Kód:  EC571h0c
Produktové číslo:  90YV0850-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01