Obnoviť stránku

ASUS STRIX DSP

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX DSP

ASUS Strix DSP sú herné slúchadlá vylepšené USB stanicou o virtuálny 7.1-kanálový priestorový zvuk,
s 90% potlačením okolitého hluku a s extra veľkými meničmi pre pôsobivú reprodukciu treskúcich zvukov aj najjemnejších detailov. Vďaka tomu viete, kedy vyraziť do akcie a podporiť spolubojovníkov, alebo si môžete zachrániť život, lebo počujete svojich nepriateľov skôr ako oni počujú vás. Vďaka súhre týchto vlastností získali slúchadlá meno Strix po mýtické sove - staňte sa predátorom s precíznou orientáciou podľa sluchu .
Technológia ENC inteligentne odfiltruje viac ako 90% ruchov z okolia. Odnímateľný ovládací panel (napájaný cez USB) obsahuje vstavaný mikrofón, ktorý rozpoznáva nežiadúce okolité zvuky a účinne ich potláča . Konverzácia so spoluhráčmi bude vždy dobre počuteľné aj napriek zbesilému stláčaniu klávesnice a myši. Slúchadlá sú univerzálne použiteľné naprieč platformami. Hrajte na počítačoch PC, Mac aj hernej konzole PlayStation 4. Vďaka kombinovanému štvorpólovému 3,5mm mikrofónnemu/audio adaptéru sa slúchadlá Strix DSP skvele hodia aj pre smartphony či tablety.
Audio stanica DSP nevyžaduje inštaláciu a prevádza natívny 7.1-kanálový priestorový zvuk na virtuálny 7.1-kanálový priestorový zvuk. Nedochádza k žiadnej degradácii signálov kvôli prevodu a výsledkom je dokonalý zvuk. Stanica SAD ponúka 4 zvukové profily pre rôzne hry vrátane FPS strieľačiek. Vďaka tomu, sa postará o zvuk, ktorý vás vtiahne do hry. Súčasťou je aj špeciálny prepínač výstupu, aby ste mohli použiť reproduktory, bez toho, aby ste museli odpájať slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM351g2
Produktové číslo:  90YH00A1-M8UA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16