Obnoviť stránku

ASUS RT-N18U

4,8 379 hodnotení

ASUS RT-N18U

ASUS RT-N18U

Rýchly, spoľahlivý a výkonný

Srdcom routeru RT-N18U je výkonný, ale energeticky efektívny procesor ARM Cortex A9 s frekvenciou 800 MHz, ktorý sa stará o rýchlu a bezproblémovú prevádzku. 128 MB pamäte typu Flash a 256 MB pamäte DDR3 RAM ďalej zvyšuje výkon v oblasti multitaskingu a podporujú až 300 000 súbežných dátových reakcií, čo robí z routeru RT-N18U ideálnu voľbu pre multimediálne aplikácie, ako je streamovanie HD videa, online hranie alebo zdieľanie súborov .


AiCloud

ASUS AiCloud ponúka najucelenejšiu, najprístupnejšiu a najbezpečnejšiiu cloudovú platformu. Jedná sa o bezplatnú aplikáciu pre zariadenia s operačnými systémami iOS a Android, ktorá umožňuje jednoduchú synchronizáciu, zdieľanie, streamovanie a prístup k celému obsahu úplne odkiaľkoľvek. Zdieľanie je ľahšie ako kedykoľvek predtým vďaka bezpečným odkazom, ktoré možno posielať prostredníctvom e-mailov, správ SMS aj ďalšími spôsobmi.

AiCloud

Integrovaný USB port

Viacúčelový integrovaný USB port

Pomocou dvoch vstavaných USB portov môžete pripojiť externé úložné zariadenia, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších USB zariadení, ktoré chcete zdieľať so svojím PC pripojeným k sieti. K zariadeniam pripojeným k sieti budete mať ľahší prístup než kedykoľvek predtým. Pohodlne umiestnený predný port USB 3.0 poskytuje 10× rýchlejší prenos dát než rozhranie USB 2.0, takže je ideálny pre vysokorýchlostné zdieľanie súborov alebo prehrávanie audia či HD videa.


Dokonalé zabezpečenie a súkromie

Ponúka jednoduché nastavenie servera VPN a klienta VPN pre zabezpečený a súkromný prístup k domácej sieti alebo k internetu. Server VPN s podporou protokolov OpenVPN a PPTP možno ľahko nastaviť, bez toho aby bolo potrebné používať platené služby.

Zabezpečenie a súkromie

Grafické rozhranie ASUSWRT

Optimalizácia s rozhraním ASUSWRT

Ľahko použiteľné a vysoko intuitívne grafické rozhranie ASUSWRT vám ponúka dokonalú správu siete. Či ste hráč alebo milovník HD médií, budete nadšení z vyššieho výkonu, ktorý vám funkcia Smart Quality of Service prinesie. Ďalšia užitočná funkcia je funkcia Download Master, ktorá sa stará o dosiahnutie lepšej produktivity a správy siete. Vďaka nastaveniu jediným kliknutím dosiahnete jednoduchého riešenia problémov, nastavenia tlačiarne a rodičovskej kontroly.


Lepší online multitasking

Výkonný online multitasking podporujúci až 300 000 súbežných dátových relácií poskytuje v porovnaní s bežnými routermi 20-násobnú kapacitu. Ani pri vysokom zaťažení tak nezaznamenáte sebemenšie spomalenie. Vďaka viacnásobnému sťahovaniu sa môžete tešiť na veľmi rýchlu a plynulú prácu v sieti. Výsledkom väčšieho počtu dátových relácií je rýchlejšie a plynulejšie prehrávanie HD obsahu a online hranie bez akéhokoľvek oneskorenia, a to dokonca aj pri prebiehajúcom sťahovaní.

Multitasking

Vysoký výkon

Vyšší výkon

Router RT-N18U je vybavený technológiou TurboQAM, ktorá zvyšuje rýchlosť bezdrôtového pripojenia v 2,4 GHz pásme z 450 Mb/s až na 600 Mb/s, čo zodpovedá 33% navýšeniu výkonu bezdrôtového pripojenia. Každá činnosť, ktorú vykonávate online, bude od teraz rýchlejšia.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, Extender

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 600 Mb/s

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola
USB funkcie Print Server
DHCP funkcie DHCP Client List, DynDNS
Maximálny počet SSID 4 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 15 cm
Šírka 20,7 cm
Výška 3,7 cm
Kód:  NM145n74
Produktové číslo:  90IG00L0-BM3G20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17