Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS RT-N11P

4,7 201 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 21,90 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 21,02 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 20,15 €/ks

ASUS RT-N11P

Zariadenie 3 v 1

Asus RT-N11P v sebe kombinuje router, prístupový bod a rozširovač pokrytia bezdrôtovým signálom. Router triedy Wireless-N s rýchlosťou 300 Mb/s ponúka káblové aj bezdrôtové pripojenie optimalizované špeciálne pre malé firmy a domácnosti. Pomocou technológie 2T2R MIMO a dvojice externých antén s vysokým ziskom 5 dBi zaisťuje RT-N11P širšie pokrytie a vyšší bezdrôtový výkon.


Široké pokrytie

O silnejší signál a širšie pokrytie vo veľkých domácnostiach a kanceláriách sa starajú externé antény s vysokým ziskom 5 dBi. Toto je ideálne aj pre viacposchodové budovy, kde sú jednotlivé zariadenia umiestnené na rôznych poschodiach.


Riadenie prístupu hostí k sieti

Internetové pripojenie teraz môžete bezpečne zdieľať s hosťami bez toho, aby bolo nutné zverejniť vaše osobné heslo alebo sieťové prostriedky. Funkcia ASUS Guest Network umožňuje vytvoriť až tri nezávislé siete pre hostí so samostatnými heslami a prístupovými oprávneniami. Hostia pritom nebudú mať prístup k vašej primárnej sieti ani k ostatným pripojeným zariadeniam.


Jednoduché nastavenie v 3 krokoch


Dokonalá kontrola a optimalizácia

V intuitívnom používateľskom rozhraní ASUSWRT na jednom mieste nájdete všetky aplikácie potrebné pre nastavenie, monitorovanie a správu siete. Celkom nové rozhranie vám umožní spravovať všetky adaptéry a nastavenie prostredníctvom jediného grafického panela. Aktualizácie možno takisto vykonávať jediným kliknutím.


Rýchle a jednoduché rozšírenie pokrytia bezdrôtovým signálom

Režim univerzálneho opakovača okamžite rozširuje dosah WiFi signálu bezdrôtového routera s ľubovoľným štandardom. Zachováva pritom bezproblémové a rýchle pripojenie aj vo väčších či viacposchodových budovách.


Podpora VPN servera

Nastavenie VPN servera je veľmi jednoduché. Rýchlo získate prístup k webu a dátam – bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. So šifrovaním PPTP budú vaše dátové prenosy zabezpečené a dôverné.

 

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi Typ WiFi 4
Pásma WiFi 2,4 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 4 ×
WAN

Vlastnosti antény

Zisk antény 5 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), VPN
DHCP funkcie Server, DynDNS
Maximálny počet SSID 4 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 11,1 cm
Hmotnosť 180 g
Šírka 14,6 cm
Výška 2,4 cm
Kód:  NM145m6
Produktové číslo:  90IG01D0-BR3030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16