Obnoviť stránku

ASUS RT-AX88U

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AX88U

ASUS RT-AX88U – jeden z najlepších WiFi routerov na trhu

RT-AX88U je dvojpásmový router vybavený najnovšou generáciou bezdrôtového štandardu 802.11ax, ktorý zaistí rýchlosť WiFi pripojenia až 6 000 Mb/s. Vďaka kombinácii technológií OFDMA a MU-MIMO poskytuje štandard 802.11ax až štyrikrát rýchlejšiu priepustnosť ako technológia 802.11ac na zariadeniach pripojených v prostredí s vysokou hustotou prevádzky pri navýšení kapacity siete.


5 GHz pásmo

Prenosové pásmo, ktoré vám garantuje vysokú rýchlosť na úrovni 4804 Mb/s a stabilné pripojenie. Ideálne na streamovanie videa do viacerých zariadení súčasne.

2,4 GHz pásmo

Staršie prenosové pásmo, ktoré je vhodné pre menej dôležité domáce zariadenia. Prípadne pre hostí, ktorým stačí len dočasný prístup. Router ponúka rýchlosť až 1148 Mb/s.

USB port

Vďaka rozhraniu USB 3.1 pripojte k počítačom v sieti externé pamäťové jednotky, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších zariadení s maximálnou možnou prenosovou rýchlosťou.

Gigabit LAN

ASUS RT-AX880U ponúka okrem WAN konektora tiež osem LAN konektorov. Vždy s gigabitovou prenosovou rýchlosťou.

Výkonný HW

ASUS RT-AX88U ponúka najmodernejší štvorjadrový 64-bitový procesor s frekvenciou 1,8 GHz, ktorý je výkonnejší ako mnoho desktopových procesorov. S neuveriteľným výkonom RT-AX88U maximalizuje priepustnosť pre najlepší sieťový výkon a urýchľuje prenos dát USB.

ASUS RT-AX88U


ASUS RT-AX88U

Mobilná aplikácia ASUS Router

Mobilná aplikácia ASUS Router je ideálny pomocník pre každého moderného používateľa. Ľahko dokážete spravovať sieťovú prevádzku, diagnostikovať problémy s pripojením, a dokonca aj aktualizovať firmware, a to bez nutnosti spúšťať počítač.


Samostatná WiFi

Nechcete, aby každá návšteva poznala heslo do vašej primárnej WiFi? Stačí z mobilnej aplikácie vytvoriť samostatnú WiFi s vlastným heslom. Je to ľahké, ale zároveň maximálne bezpečné riešenie.

ASUS RT-AX88U


ASUS RT-AX88U

ASUS AiDisk

Máte k dispozícii voľný externý USB disk? Pripojte ho priamo k routeru ASUS RT-AX880U a zdieľajte uložené dáta nielen v rámci domácnosti, ale napríklad aj cez mobilnú aplikáciu do celého internetu.


ASUSWRT

V používateľsky prehľadnom rozhraní ASUSWRT nájdete všetko – nastavenie, monitorovanie a správu siete na jedinom portáli vyhradenom routeru. Stačí iba pripojiť káble k routeru, otvoriť webový prehliadač a riadiť sa pokynmi sprievodcu inštaláciou. Ten vás v 3 krokoch prevedie celým procesom, aby ste sa mohli k internetu pripojiť behom pár chvíľ. Pri prvom zapojení môžete byť online behom 30 sekúnd!

ASUS RT-AX88U


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 5 952 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3

Konektory

LAN 8 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Zisk antény 5 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 18,8 cm
Hmotnosť 1 010 g
Šírka 30 cm
Výška 6,05 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM146c
Produktové číslo:  90IG04F0-MN3G00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11