Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Asus RT-AX82U

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus RT-AX82U

Herný WiFi router ASUS RT-AX82U s ohromnou prenosovou rýchlosťou

S dvojpásmovým WiFi routerom ASUS RT-AX82U sa môžete zúčastniť ľubovoľnej on-line bitky kdekoľvek na svete. Nepreberná škála funkcií je priamo zameraná na tých najnáročnejších hráčov. Tomu zodpovedá aj agresívny dizajn zariadenia vrátane efektného RGB podsvietenia.

Akcelerácia herného obsahu

Router ASUS RT-AX82U je vybavený napríklad funkciou Game Boost s adaptívnym sledovaním dátových prenosov. Vďaka tomu ľahko uprednostníte všetku hernú prevádzku. Ďalšou lahôdkou je Game Radar s možnosťou otestovania rýchlosti vybraných herných serverov.

Dostatok konektorov

ASUS RT-AX82U je vybavený všetkými kľúčovými portmi vrátane USB konektora na pripojenie napríklad rýchleho externého disku. Zaujímavosťou sú fyzické tlačidlá pre vypnutie/zapnutie WiFi alebo LED indikátorov. A samozrejme nechýba ani WPS pre jednoduché pripojenie ďalších bezdrôtových klientov.

ASUS RT-AX82U

Aura RGB

S osvetlením Aura RGB si dizajn prispôsobíte presne svojim požiadavkám. Áno, na funkciu WiFi to nemá žiadny vplyv, ale množstvo efektov vám pomôže vytvoriť originálny herný brloh.

ASUS RT-AX82U

Ochrana siete

Router ASUS RT-AX82U je vybavený bezpečnostnou technológiou AiProtection Pro od spoločnosti Trend Micro. Vďaka tomu ochránite celú sieť vrátane zariadení, na ktoré nemožno nainštalovať antivírusový systém. Ide napríklad o herné konzoly alebo IoT zariadenia.

ASUS RT-AX82U

Rodičovská kontrola

Priamo na routeri ASUS RT-AX82U možno blokovať určité typy internetových služieb alebo detailne nastaviť časový plán fungovania internetu v detskom tablete.

Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS RT-AX82U dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov - rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívnou funkciou, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytia pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, MU-MIMO, WiFi Mesh

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 5 378 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná

Rozhranie

Pokročilé funkcie Odnímateľná anténa, Gigabit LAN, USB pre printserver, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), Firewall, IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO, Port Triggering, UPnP, VPN , Rodičovská kontrola, WiFi Mesh
DHCP funkcie Client, DHCP Client List, Address Reservation

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 16,5 cm
Hmotnosť 740 g
Šírka 27,5 cm
Výška 18,4 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel, Napájací adaptér

Farba

Farba Čierna
Kód:  AA1000a7
Produktové číslo:  90IG05G0-MO3R10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01