Obnoviť stránku

Asus RT-AX56U

5 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus RT-AX56U


Herný WiFi router ASUS RT-AX56U s vysokou rýchlosťou a kvalitným zabezpečením

Pripojte sa moderným bezdrôtovým WiFi štandardom 802.11ax s vysokou rýchlosťou a pritom nechajte starším zariadeniam alebo hosťom dostatočne stabilné spojenie na internet. Moderný router ASUS RT-AX56U pracuje súčasne na štandardnom pásme 2,4 GHz, ale aj na menej obsadenom 5 GHz pásme. Svojim poňatím je vhodný do každej domácnosti, kde sa hrajú multiplayerové hry alebo sa často sleduje streamované video. Napríklad Netflix alebo YouTube.


5 GHz pásmo

Málo rušené prenosové pásmo, ktoré vám garantuje vysokú rýchlosť na úrovni 1 201 Mb/s a stabilné pripojenie. Ideálne na streamovanie videa do viacerých zariadení súčasne.

2,4 GHz pásmo

Staršie prenosové pásmo, ktoré je vhodné pre menej dôležité domáce zariadenia. Prípadne pre hostí, ktorým stačí len dočasný prístup. Router ponúka rýchlosť až 574 Mb/s.

USB porty

WiFi router je vybavený dvojicou USB portov. Jeden z nich ponúkne dokonca aj rozhranie USB 3.1 Gen1 pre maximálne rýchly prenos súborov napríklad z USB diskov.

Gigabit LAN

ASUS RT-AX56U ponúka okrem WAN konektora tiež štvoricu LAN konektorov. Vždy s gigabitovou prenosovou rýchlosťou.

WiFi, ktorá obslúži mnoho zariadení

Nestíha váš súčasný WiFi router a seká vám video? V tom prípade dozrel ideálny čas na prechod na moderný WiFi router ASUS RT-AX56U, ktorý podporuje technológiu OFDM v štandarde WiFi 802.11ax. Vďaka tomu rozdeľuje každý kanál na malé subkanály. Vo výsledku sú dáta prenášané súčasne, čo vám zaistí plynulejší a citlivejší zážitok.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


ASUS RT-AC67U

Mobilná aplikácia ASUS Router

Mobilná aplikácia ASUS Router je ideálny pomocník pre každého moderného používateľa. Ľahko dokážete spravovať sieťovú prevádzku, diagnostikovať problémy s pripojením, a dokonca aj aktualizovať firmvér, a to bez nutnosti spúšťať počítač.


WiFi sieť AiMesh

ASUS RT-AX56U podporuje technológiu ASUS AiMesh, čo je inovatívna funkcia, ktorá rieši problémy s pokrytím rozsiahlych bytov alebo domov. Vytvára totiž jednoliatu WiFi sieť zloženú z viacerých prístupových bodov, ktoré však majú jednotné prihlasovanie aj centrálne ovládanie.

ASUS RT-AC67U

ASUS RT-AX56U ochráni vaše súkromie

WiFi router ASUS RT-AX56 ponúka k dispozícii úplne zadarmo AiProtection Pro. Ide o bezpečnostnú vrstvu poháňanú technológiou Trend Micro. Samozrejmosťou sú pravidelné bezpečnostné aktualizácie, ktoré chránia vaše zariadenie a osobné údaje pred hrozbami na internete. Toto silné zabezpečenie ponúka pokročilé rodičovské zámky, vrátane možnosti blokovať konkrétne webové stránky a typy mobilných aplikácií.



Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, WiFi Mesh

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 775 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie VPN , Rodičovská kontrola
Ochrana Firewall

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 12,93 cm
Hmotnosť 456 g
Šírka 22,35 cm
Výška 4,75 cm

Farba

Farba Červená
Kód:  AA1000a5a
Produktové číslo:  90IG05B0-BO3H00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11