Obnoviť stránku

ASUS RT-AX5400

4,8 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
143,90 €

ASUS RT-AX5400


Dvojpásmový router ASUS RT-AX5400 s podporou WiFi 6 a integrovanou VPN

WiFi router ASUS RT-AX5400 ponúka 2,4 GHz a 5 GHz súbežné pásma s rýchlosťami až 574 Mb/s a 4 804 Mb/s. Vďaka tomu má celkovú kombinovanú kapacitu až 5 400 Mb/s. Môžete vykonávať základné úlohy, ako je prezeranie webových stránok a sťahovanie súborov v pásme 2,4 GHz, a súčasne umožniť viacerým zariadeniam streamovať videá vo formáte Full HD alebo podporovať online hranie a ďalšie aplikácie náročné na rýchlosť a kapacitu pripojenia plynulejšie na voľnom pásme 5 GHz .

Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AX5400

  • Podpora WiFi 6 s rýchlosťou až 5 400 Mb/s
  • Vhodné riešenie pre všetky typy domácností
  • 4× porty Gigabit LAN poskytujú rozsiahle možnosti pripojenia a 1× port USB 2.0 umožňuje pripojenie disku USB na rýchle zdieľanie súborov
  • Používateľské rozhranie ASUSWRT na jednoduché nastavenie a ovládanie routera + mobilná aplikácia
  • Chráňte svoju domácu sieť pomocou aplikácie AiProtection Pro založenej na riešení od Trend Micro
  • Pokročilá rodičovská kontrola
  • Služba VPN Fusion umožňuje prevádzkovať súčasne VPN aj bežné internetové pripojenie
  • Podpora rozšírenia dosahu WiFi siete pomocou zariadenia s AiMesh

Router ASUS ponúkne rýchle pripojenie aj po kábli

RouterA SUS RT-AX5400 je vybavený štvoricou gigabitových LAN portov, ktoré zabezpečia dostatočnú rýchlosť pre zariadenia, ktoré sa dajú pripojiť káblom. Napríklad ide o inteligentné televízory, herné konzoly, prehrávače médií, úložné zariadenia NAS a ďalšie. K dispozícii je pri routeri ASUS RT-AX5400 rovnako aj USB konektor na pripojenie tlačiarne, alebo LTE modemu.

Bezpečné surfovanie po webe

Internet sám o sebe obsahuje nevhodný obsah, vtieravé reklamy, alebo iné bezpečnostné riziká. Avšak router ASUS RT-AX5400 oplýva zaujímavou funkciou ASUS Safe Browsing, ktorá sa postará o ich dokonalé blokovanie. Dokáže dokonca filtrovať nevhodný obsah z výsledkov vyhľadávania tak, aby vaše deti boli na internete chránené.

WiFi router ASUS RT-AX5400 chráni vaše deti

Získajte prehľad o online aktivitách svojich detí a prispôsobte nastavenie rôznym vekovým skupinám pomocou robustnej rodičovskej kontroly routera RT-AX5400. Jediným kliknutím tiež môžete flexibilne naplánovať prístup k internetu, alebo venovať deťom čas na internete navyše, a odmeniť ich tak za dobré správanie.

Spoľahlivé VPN pripojenie na prácu

Pracujete z domu? Router ASUS RT-AX5400 vám umožní pracovať na diaľku bez toho, aby bolo nutné do každého zariadenia inštalovať VPN softvér. Môžete vytvárať rôzne typy VPN pripojenia, vrátane PPTP, L2TP, OpenVPN, alebo WireGuard. Pomocou funkcie VPN Fusion môžete tiež priradiť rôzne zariadenia k rôznym VPN uzlom a súčasne zachovať štandardné internetové pripojenie na bežné použitie.

Ovládanie WiFi routera ASUS RT-AX5400 pomocou webového rozhrania alebo aplikácie

Pomocou používateľského rozhrania ASUSWRT nastavte, monitorujte a spravujte sieťové aplikácie. Všetko na jedinom intuitívnom ovládacom paneli. Vďaka nastaveniu v priebehu niekoľkých okamihov, detekcii viacerých zariadení a flexibilným nastaveniam využíva technológia ASUSWRT maximum výkonnosti siete. A pre vaše pohodlie je pripravená aj mobilná aplikácia ASUS Router na jednoduchú správu siete priamo zo smartfónu.

Pokryte veľký priestor s ASUS AiMesh

Objavujú sa pri vašom routeri hluché WiFi miesta? Router RT-AX5400 podporuje ASUS AiMesh, jedinečnú sieťovú mesh technológiu, ktorá vytvorí sieť pre celú domácnosť pomocou viacerých ASUS routerov. Vďaka ľahkému centrálnemu ovládaniu a bezproblémovému roamingu ju môžu nastaviť aj neodborníci s akýmikoľvek routermi podporujúcimi AiMesh, ktoré už vlastníte.

Parametre a špecifikácia

Prenosová rýchlosť LAN portov

Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit 4

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11ac, 802.11ax
WiFi Typ WiFi 6
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, Extender

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 5 378 Mb/s
Rýchlosť na 2,4 GHz 574 Mb/s
Rýchlosť na 5 GHz 4 804 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA2, WPA2-Enterprise, WPA3

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Rozhranie

DHCP funkcie Client, DHCP Client List, Address Reservation

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel, Napájací adaptér

Farba

Farba Čierna
Kód:  Asus23_016
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90IG0860-MO9B00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13