Obnoviť stránku

ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router

4,6 49 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC87U AC2400 Gigabit Router

Vysoká rýchlosť. Široké pokrytie. Jednoduché nastavenie

Vstúpte do novej éry bezdrôtového pripojenia, kde na vás čaká neuveriteľne vysoká rýchlosť, maximálne pokrytielepšia kontrola aj zabezpečenia, než ste kedy považovali za možné. RT-AC87U ponúka najvyššiu rýchlosť na svete siahajúcu až na hodnotu 1734 Mb/s v pásme 5 GHz. Router RT-AC87U si tak ľahko poradí s plynulým online hraním aj prehrávaním videa v rozlíšení 4K/UHD. Rovnako ako pri všetkých sieťových produktoch od spoločnosti ASUS, aj tu získate tú najlepšiu podporu a širokú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami, plus bezplatnú aktualizáciu firmvéru na ďalšie roky.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Neprekonateľný hardware

Router RT-AC87U je navrhnutý tak, aby používateľom poskytoval maximálny výkon. Okrem hlavného 1GHz dvojjadrového procesora sa router RT-AC87U pýši aj samostatným dvojjadrovým procesorom, výhradne určeným pre úlohy v 5GHz 4x4 Wi-Fi pásme. To znamená, že v porovnaní s routerom s jediným 1,2GHz dvojjadrovým procesorom dosahuje prenosová rýchlosť z Wi-Fi do USB routera RT-AC87U až dvojnásobné hodnoty. Zároveň môže vykazovať až 50% zlepšenie celkovej priepustnosti v rušných sieťach s viacerými klientmi.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Fantastický bezdrôtový výkon

Spoznajte novú úroveň bezdrôtového výkonu, kedy kombinovaná šírka pásma rozhrania 802.11ac a 802.11n dosahuje hodnoty 2334 Mb/s. So špičkovou rýchlosťou až 600 Mb/s v pásme 2,4 GHz.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Výkonné, užívateľsky prívetivé rozhranie

Router RT-AC87U sa pýši vylepšeným grafickým užívateľským rozhraním ASUSWRT v češtine, ktoré vám zaručí jednoduchú webovú inštaláciu trvajúcu iba 30 sekúnd a pozostávajúcu len z 3 krokov. Rovnako v ňom môžete nakonfigurovať aplikáciu AiCloud 2.0 aj so všetkými pokročilými funkciami. ASUSWRT je webovým rozhraním, takže nepotrebuje žiadnu samostatnú aplikáciu.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Vytvorenie vlastného Cloudu

Vďaka službe ASUS AiCloud budete mať svoje dáta vždy poruke. Prostredníctvom mobilnej aplikácie AiCloud pre smartphony s operačnými systémami iOS či Android budete mať svoje dáta stále pri sebe. K dispozícii budete mať tiež možnosť okamžitého zdieľania fotografií so službami, ako sú napríklad Facebook, Flickr či Dropbox. Aplikáciu AiCloud navyše môžete pripojiť k ďalšiemu kompatibilnému routeru a tým ešte viac rozšíriť svoj osobný cloud.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Testované pre kompatibilitu

Router RT-AC87U dokonale spolupracuje s celým radom adaptérov, multimediálnych prehrávačov a ďalších bezdrôtových zariadení. Podporuje dokonca aj najnovšiu generáciu herných konzol Xbox® One a PlayStation® 4. RT-AC87U má približne 20× väčšiu sieťovú kapacitu ako ostatné bežné routery, čo je zárukou bezkonkurenčného výkonu. Podporuje zálohy Time Machine® so zariadeniami od spoločnosti Apple a podporu VPN serverov. Tiež umožňuje bleskové pripojenie zariadenia jednoduchým stlačením tlačidla WPS.

WiFi router ASUS RT-AC87U

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi Typ WiFi 5

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 2 334 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná

Rozhranie

Pokročilé funkcie VPN
Kvalita služieb QoS (Quality of Service)
USB funkcie Print Server
DHCP funkcie DHCP Client List, DynDNS

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 16,76 cm
Hmotnosť 747 g
Šírka 28,95 cm
Výška 4,75 cm
Kód:  NM145o6
Produktové číslo:  90IG00W0-BM3G10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02