Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS RT-AC67U 2 Pack

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC67U 2 Pack

ASUS RT-AC67U 2 Pack – kvalitné domáce WiFi routery vhodné aj pre MESH

Pripojte sa moderným bezdrôtovým WiFi štandardom 802.11ac s vysokou rýchlosťou, a pritom nechajte starším zariadeniam alebo hosťom dostatočne stabilné pripojenie k internetu. Moderný router ASUS RT-AC67U pracuje súčasne na štandardnom pásme 2,4 GHz aj na menej obsadenom 5 GHz pásme. Okrem toho má hneď 3 externé antény, vďaka čomu WiFi signál dosiahne aj do vzdialenejších miest s náležitou rýchlosťou. Súčasťou tohto produktu sú rovno dva WiFi routery ASUS RT-AC67U, ktoré umožňujú pokryť aj veľký dom alebo aj viacposchodový byt.


5 GHz pásmo

Prenosové pásmo, ktoré vám garantuje vysokú rýchlosť na úrovni 1300 Mb/s a stabilné pripojenie. Ideálne pre streamovanie videa do viacerých zariadení súčasne.

2,4 GHz pásmo

Staršie prenosové pásmo, ktoré je vhodné pre menej dôležité domáce zariadenia. Prípadne pre hostí, ktorým stačí len dočasný prístup. Router ponúka rýchlosť až 600 Mb/s.

USB port

WiFi router je vybavený dvojicou USB portov. Jeden z nich ponúkne dokonca aj rozhranie USB 3.0 pre maximálne rýchly prenos súborov napríklad z USB diskov.

Gigabit LAN

ASUS RT-AC67U ponúka okrem WAN konektora tiež štvoricu LAN konektorov. Vždy s gigabitovou prenosovou rýchlosťou.

ASUS RT-AC67U

Mobilná aplikácia ASUS Router

Mobilná aplikácia ASUS Router je ideálny pomocník pre každého moderného používateľa. Ľahko dokážete spravovať sieťovú prevádzku, diagnostikovať problémy s pripojením, a dokonca aj aktualizovať firmware, a to bez nutnosti spúšťať počítač.


WiFi sieť AiMesh

Technológia AiMesh podporuje komunikáciu dvoch WiFi routrov po domácej LAN. To nielen poskytuje rýchlu a spoľahlivú komunikáciu medzi smerovačmi pre ešte stabilnejšiu WiFi, ale tiež venuje celé pásma 2,4 GHz a 5 GHz bezdrôtovým zariadeniam pre hladšie pripojenie.

ASUS RT-AC67U


ASUS RT-AC67U

ASUS AiDisk

Máte k dispozícii voľný externý USB disk? Pripojte ho priamo k routeru ASUS RT-AC67U a zdieľajte uložené dáta nielen v rámci domácnosti, ale napríklad aj cez mobilnú aplikáciu do celého internetu.


ASUSWRT

V používateľsky prehľadnom rozhraní ASUSWRT nájdete všetko – nastavenie, monitorovanie a správu siete na jedinom portáli vyhradenom routeru. Stačí iba pripojiť káble k routeru, otvoriť webový prehliadač a riadiť sa pokynmi sprievodcu inštaláciou. Ten vás v 3 krokoch prevedie celým procesom, aby ste sa mohli k internetu pripojiť behom pár chvíľ. Pri prvom zapojení môžete byť online behom 30 sekúnd!

ASUS RT-AC67U


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi Typ WiFi 5
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, MU-MIMO

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 300 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Typ antény Odnímateľná

Rozhranie

Pokročilé funkcie Odnímateľná anténa, MU-MIMO, UPnP, Rodičovská kontrola
DHCP funkcie DHCP Client List

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 14,8 cm
Hmotnosť 600 g
Šírka 21,8 cm
Výška 4,5 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel

Farba

Farba Čierna
Kód:  NM145n83d
Produktové číslo:  90IG04K0-BO3100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04