Obnoviť stránku

ASUS RT-AC57U

4,4 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC57U

ASUS RT-AC57U – kvalitný domáci WiFi router

Pripojte sa moderným bezdrôtovým WiFi štandardom 802.11ac s vysokou rýchlosťou, a pritom nechajte starším zariadeniam alebo hosťom dostatočne stabilné spojenie do internetu. Moderný router ASUS RT-AC57U pracuje súčasne na štandardnom pásme 2,4 GHz aj na menej obsadenom 5 GHz pásme. Okrem toho má hneď 4 externé antény, vďaka čomu WiFi signál dosiahne aj do vzdialenejších miest s patričnou rýchlosťou.


5 GHz pásmo

Málo zarušené prenosové pásmo, ktoré vám garantuje vysoké rýchlosti na úrovni 867 Mb/s a stabilné pripojenie. Ideálne na streamovanie videa do viacerých zariadený súčasne.

2,4 GHz pásmo

Staršie prenosové pásmo, ktoré je vhodné pre menej dôležité domáce zariadenia. Prípadne pre hostí, ktorým stačí len dočasný prístup. Router ponúka rýchlosť až 300 Mb/s.

USB port

Vďaka rozhraniu USB 2.0 pripojte k počítačom v sieti externé pamäťové jednotky, tlačiarne, skenery a mnoho ďalších zariadení.

Gigabit LAN

ASUS RT-AC57U ponúka okrem WAN konektora tiež štvoricu LAN konektorov. Vždy s gigabitovou prenosovou rýchlosťou.

ASUS RT-AC57U

Mobilná aplikácia ASUS Router

Mobilná aplikácia ASUS Router je ideálny pomocník pre každého moderného používateľa. Ľahko dokážete spravovať sieťovú prevádzku, diagnostikovať problémy s pripojením, a dokonca aj aktualizovať firmvér, a to bez nutnosti spúšťať počítač.


Samostatná WiFi

Nechcete, aby každá návšteva poznala heslo do vašej primárnej WiFi? Stačí z mobilnej aplikácie vytvoriť samostatnú WiFi s vlastným heslom. Je to jednoduché, ale zároveň maximálne bezpečné riešenie.

ASUS RT-AC57U

ASUS RT-AC57U

ASUS AiDisk

Máte k dispozícii voľný externý USB disk? Pripojte ho priamo k routeru ASUS RT-AC57U a zdieľajte uložené dáta nielen v rámci domácnosti, ale napríklad aj cez mobilnú aplikáciu do celého internetu.


ASUSWRT

V užívateľsky prehľadnom rozhraní ASUSWRT nájdete všetko – nastavenie, monitorovanie a správu siete na jedinom portáli vyhradenom routeru. Stačí iba pripojiť káble k routeru, otvoriť webový prehliadač a riadiť sa pokynmi sprievodcu inštaláciou. Ten vás v 3 krokoch prevedie celým procesom, aby ste mohli k internetu pristupovať behom pár chvíľ. Pri prvom zapojení môžete byť online behom 30 sekúnd!

ASUS RT-AC57U

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 1 200 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie VPN

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 14,8 cm
Hmotnosť 395 g
Šírka 20,7 cm
Výška 3,5 cm
Kód:  NM145n81h
Produktové číslo:  90IG02P1-BO3110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13