Obnoviť stránku

ASUS RT-AC2400U

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS RT-AC2400U

Neuveriteľný výkon a stabilita

Dvojpásmový WiFi router ASUS AC2400U ponúka extrémny výkon s neuveriteľnými prenosovými rýchlosťami, ktoré sa postarajú o plynulé streamovanie HD videa či svižné hranie online hier s minimálnym oneskorením. Vďaka 3 výkonným anténam je zaistený široký rozsah pokrytia signálu s vynikajúcou stabilitou. Pre maximálne bezpečné surfovanie je k dispozícii pokročilý systém sieťovej ochrany a rodičovská kontrola.


Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS RT-AC2400U

  • Rozšírený dosah a stabilita signálu
  • Extrémne prenosové rýchlosti až 2 400 Mbps
  • Podpora štandardov WiFi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
  • Pracovná frekvencia 2,4 GHz a 5 GHz
  • Zabezpečenie AiProtection
  • Funkcia AiRadar
  • Technológia MU-MIMO
  • Funkcia rodičovskej kontroly
  • Podpora systému AiCloud
  • Podpora VPN servera
  • 1× USB 2.0, 1× USB 3.0, 1× GWAN, 4× GLAN, MU-MIMO

Až 3× rýchlejší a stabilnejší

Nová čipová súprava 802.11ac poskytuje neuveriteľné rýchlosti prenosu dát a vďaka technológii TurboQAM je dosiahnuté až 33 % navýšenie šírky pásma oproti bežným routerom. U 2,4 GHz pásma je dosiahnutá rýchlosť až 600 Mbps a v prípade 5 GHz neuveriteľných 1 733 Mbps. Dvojjadrový procesor eliminuje výkonové výkyvy, vďaka čomu sa postará o maximálne plynulé streamovanie obsahu a bezproblémové hranie online hier.

Technológia adaptívneho riadenia QoS

Technológia QoS automaticky priraďuje priority a podľa potreby prideľuje dostupnú šírku pásma zariadeniam a aplikáciám. Vďaka tomu je zabezpečené plynulé streamovanie videí vo vysokom rozlíšení, online hranie bez prieťahov, krištáľovo čisté VoIP hovory a bezproblémové zdieľanie súborov.


Technológia MU-MIMO

Vďaka tejto technológii je router RT-AC2400U schopný pripojiť sa k niekoľkým klientským zariadeniam kompatibilným s technológiou MU-MIMO súčasne a využívať pritom maximálne rýchlosti jednotlivých zariadení. Oproti štandardnej MIMO technológii je počtom pripojených zariadení navýšená celková kapacita routera, vďaka čomu používateľ získa vždy najrýchlejšie pripojenie k internetu.


ASUS AiRadar

Inteligentná funkcia AiRadar vďaka univerzálnemu prispôsobeniu vyžarovacieho diagramu presne rozpozná polohu pripojených zariadení a dokáže tak individuálne nasmerovať bezdrôtový signál priamo k nim, aby bol dosiahnutý vždy optimálny príjem.


Dôkladné zabezpečenie všetkých zariadení

Integrovaná ochrana AiProtection od firmy Trend Micro sa postará o bezpečnú prevádzku všetkých pripojených zariadení, ktorým poskytne maximálnu ochranu pred kybernetickými útokmi a vírusmi vrátane zabezpečenia vašich osobných dát. Nechýba ani funkcia rodičovského zámku či možnosť blokovania URL adries s nebezpečným obsahom.


Používateľské rozhranie ASUSWRT

Na nastavenie routera a monitorovanie siete je k dispozícii intuitívne používateľské rozhranie ASUSWRT. Vďaka rýchlej detekcii zariadení a ich pokročilému nastaveniu získate z vašej siete maximum. K dispozícii je aj funkcia rodičovskej kontroly umožňujúca obmedzenie prístupu pre jednotlivých používateľov a nastavenie siete pre hostí.


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi Typ WiFi 5
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 2 400 Mb/s
Rýchlosť na 2,4 GHz 600 Mb/s
Rýchlosť na 5 GHz 1 733 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Konektory

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready, Rodičovská kontrola

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  NM145v6
Produktové číslo:  90IG04X0-MO3G10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02